Здравейте,
На 25 години съм, 165см, 55кг. Скоро ходих при гастроентеролог, тък като имах кръв(много) при ходене по нужда, болки и пудуване в корема, в областта под пъпа, както и остри болки ниско вляво и дясно. И двамата лекари, при които ходих на консултация, ми казаха, че засега нямало нужда от изследвания на дебелото черво(макар, че единият замалко да ме приеме за такова). Гледаха ме на ехограф и казаха, че не се вижда нещо притеснително. Първоначалната диагнозата е хемороиди(за които си знам от много време) и ми изписаха следните лекарстава: Масту С форте, Детралекс, Линекс форте и КомФортекс.
Още на втория ден кървенето спря(но продължавам да си пия лекарствата по преписание). Сега обаче се появи почти постоянна болка в областта от пъпа до бикини линията, която се усилва изведнъж, ако реша да стана рязко от легнало до право положение, напрежение в областта под бикини линията, както и като ходя по нужда понякога имам еднократна остра болка ниско вляво.
Мисля да отида на гинеколог за преглед както и отново на консултация, след като си изпия всички изписани лекарства, но много се притесних от тези болки. Може ли да ми дадете някакво мнение?
Благодаря предварително!
Поздрави!
Болки в корема(областта под пъпа)
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Re: Болки в корема(областта под пъпа)
Здравейте,
има много възможни причини. Гинекологът трябва да каже, няма как по точно този случай да кажем нещо във форума.
Поздрави,
има много възможни причини. Гинекологът трябва да каже, няма как по точно този случай да кажем нещо във форума.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
- Joined: Sat Aug 27, 2011 8:19 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Болки в корема(областта под пъпа)
Има ли проблем да се прилагат едновременно Полижинакс и Масту С форте свещички?
Return to “Форум имам проблем...”