Здравейте,
Спешно моля за помощ,става въпрос за следното:
С приятелката ми правихме c*кc без презерватив преди да и свърши цикъла и на следващата сутрин се появи обрив на главичката и кожичката,която я покрива.Страшно се стреснах, измихсе няколко пъти, редовно си подържам хигиена и винаги след полов акт се мия. След 2 дена се появи раничка на ципата,зарастна за 2 дена и днес докато отново се миех открих друга такава. Моля да ми кажите има ли място за притеснение и да ми дадете съвет какво да правя.... На 19 години съм, тежа около 80-85 кг и съм висок 1.84 . Преди 3 години имах сърдечна аритмия, която отшумя и имам алергия към яйца. Търсих подобна тема но не намерих и затова направих нова.
Благодаря предварително!
Обриви по главичката и кожичката на пениса, ранички по гем-а
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Re: Обриви по главичката и кожичката на пениса, ранички по г
Здравейте,
да, има причина за притеснения, защото симптомите са се появили отново и не са единични или механични.
Препоръка: лекар, посявка и лечение. Вероятен е бактериален или гъбичен причинител. Леченията са различни.
Поздрави,
да, има причина за притеснения, защото симптомите са се появили отново и не са единични или механични.
Препоръка: лекар, посявка и лечение. Вероятен е бактериален или гъбичен причинител. Леченията са различни.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”