Петно на върха на пениса
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
- Joined: Fri Sep 17, 2010 12:54 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Петно на върха на пениса
Това (нещо) стои на пениса ми от малък,всъщност откакто се помня-сега сам на 22 години. Не ме боли не се възпалява не ме дразни (може би и за това още не съм ходил на доктор), обаче наскоро забелязах че става малко по тъмно и започвам да се притеснявам...
-
- Joined: Fri Sep 17, 2010 12:54 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: проблем с върха на пениса
забравих да добавя тегло медикаменти и тн. но не смятам че е необходимо както казах това(аз го оприличавам на бенка но не съм сигурен)ми стои от много малък преди да почна училище до ден днешен,искам да знам дали трябва да се притеснявам или не?
Re: проблем с върха на пениса
Изискването за тегло и медикаменти не са измислени случайно. Както и да е без тях няма как да получиш отговор. Но преди всичко ТРЯБВА да отидеш на лекар, след което ако има нещо неясно или не си доволен, да попиташ.
Return to “Форум имам проблем...”