Проблем с гърлото,помогнете!!!!
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
- Joined: Sun Aug 08, 2010 1:11 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Проблем с гърлото,помогнете!!!!
Здравейте! Имам проблем с гърлото от вече около почти 2 седмици и половина. Имам чувството, че някаква топка ми е заседнала в гърлото или по-точно в областта на фаринкса. Ходих на УНГ и лекарката ми каза, че съм имала леко зачервени дъги, но иначе нищо ми нямало и най-вероятно това мое чувство се дължало на нервите, била съм притеснена силно от нещо... Предписа ми някакви отппускащи хапчета, както и ми каза да се пръскам с Тантум Верде и да смуча такива таблетки.. Вече измина седмица и половина от тогава, но подобрение няма! Наи-ужасното е че това дразнене води със себе си и чувството че ще повърна,ужасно е!!!! Казвам на наще, че не ми минава, но те се едно не са обезпокоени. Разправят ми "ще мине, ще мине, нали лекарката каза че са нервите'"... само че кога ще мине?!!! Имам чувството, че ще полудея, няма такова ужасно чувство просто! Много ви моля, помогнете ми да се оправя с този проблем, защото наистина не издържам повече.. Аз съм на 18 години,176см, 54кг.
Re: Проблем с гърлото,помогнете!!!!
Разгледай темата за .
Return to “Форум имам проблем...”