много здравословни проблеми

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
tq
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

много здравословни проблеми

Postby tq » Sun Feb 21, 2010 5:15 pm

На 18 години съм и мисля че, не е нормално толкова много здравословни проблеми да имам на тази възраст. Появи ми се някакво червено петно на крака, личната ми лекарка реши, че е лишей и ми предписа Лоринден, в последствие ,,лишеят" се раздели сякаш на три, но нисхто повече. Отидох на кожен и там решиха, че е херпес. Сега се мажа с ГинГираАлба Спрей и ще започна след това с Липикар БаумеАп....ще видим дали ще ми помогне. Имам акне, но не е много сериозно и за него се мажа с Акне Аут и Финацеа Гел, от които естествено кожата ми изсъхва и се лющи постоянно. Отделно косата ми побелява преждевременно и то сякаш много бързо. И последно преди два дни ми се появи и някаква вагинална инфекция, от която вече се плаша. Преди година-две имах гъбична инфекция, но беше излекувана след няколко месечно лечение и какви ли не антибиотици. Сега обаче сякаш е различно, защото и ми се струва по-сериозно. Имах непоносим сърбеж вчера и онзи ден, бялото ми течение имаше отвратителна миризма, а днес вече е наистина ненормално обилно за мен, но пък вече не ме сърби. Незнам какво се случва и от какво е предизвикано това, защото имам много добра лична хигиена, но пък спрях да използвам интимни гелове и използвам сапун и нося тесни дрехи. Аз лично с това си го обяснявам. Водя полов живот, но винаги използвам презервативи и доколкото знам приятелят ми няма никакви венерически болести. Ще посетя специалист другата седмица, но наистина много съм се наплашила, имам чувството че се разпадам. Не мога да кажа, че водя здравословен начин на живот, защото тази година завършвам и се готвя за бал, матури и кандидатстудентски изпити. Не се храня редовно, бях и на диета-не особено строга, пуша, в повечето случаи на гладно, което вероятно ще ми навлече и гастрит, ако продължавам така, но смятам да се погрижа за това. Не спортувам вече, нямам време, много съм нервна. Изобщо незнам какво се случва с мен. Искам си само здравето. Благодаря ви предварително. :)

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Tue Feb 23, 2010 3:14 am

Здравейте,

отговарям кратко, понеже се натрупаха много въпроси.

Проблемите Ви не са много и независими един от друг, а породени от едно и също нещо (с голяма вероятност) - изкуствено отслабена имунна система.

За възвръщането и отново са необходими много последователни и дълги по време усилия.

Имали сте микотична инфекция, лекували сте я целево, лечението е било дълго и е отслабило имунната Ви система - появили са се странични инфекции в следствие на първото лечение, които сега се оказват по-опасни от първата инфекция, а тя се е върнала отново междувременно.

Каквото и да правите, няма да Ви е леко от сега насетне.

Първо, ще Ви препоръчам да си купите корен от чист валериан и да го приемате всяка вечер по две таблетки 1 час преди лягане, няма странични ефекти и трябва поне до последния си изпит да го приемате. Неговото действие е само системно и идва от редовната употреба.

Второ, казвате, че си искате здравето обратно и ако е така трябва да спрете да пушите.

Ако червеното петно е останало и не е с гъбична или инфекциозна причина е добре да започнете да приемате за 3-5 месеца по 100 мг витамин С на 8 часа целево за колагенен капилярен дефект.

Скоро трябва да отидете на гинеколог, той да направи посявка и да я проверят за гъбички и за бактерии, след което да Ви изпише лечение. Не се съгласявайте на лечение, без резултат от антибиограма, защото вече сте страдали достатъчно.

За общо подсилване на имунната система се приема 2-3 до 5 месеца таблетки от котешки език, според листовката им.

Лечението, според антибиограма трябва и приятелят Ви да направи, иначе ще си се заразявате един друг вечно.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”