Здравейте, аз съм на 23г. около 70-75кг, 190см.
Преди повече от два месеца правих c*кc без презерватив с близка приятелка и известно време след това се разболях(точно в периода на епидемията от свински грип). Всичко започна със задух - отидох на лекар и ми намериха високо кръвно, а стойностните на кръвната картина, която ми направиха бяха в нормата. 2-3 дена след посещението в болницата дигнах температура, която се покачи до 38-38,5 не повече, но се задаржа така само 1-2 дена, след което спадна. Имах възпалено гърло и хрема, болки в ставите, но за около седмица всичко се оправи. Няколко дена след като оздравях усетих, че имам леко повишена температура, която продължава вече 3 седмици, като варира и някой дни дори е нормална. Още след първия път като се разболях имам мн големи страхове и притеснения, а по-принцип съм и малко вманиачен на тема болести и нз дали не си самовнушавам.
В края на 7мата седмица след половия акт отидох и си направих тест в РИОКОЗ на ул. Враня и той беше отрицателен.
Докато бях болен не съм пил никакви лекарства освен ИЗОПРИНОЗИН и стандартните чайове и витамини.
Моля, кажете ми какво да правя, защото ще се побъркам от притеснение и вече не мога да спя. ? Благодаря предварително !
Съмнения за ХИВ/СПИН
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
- Joined: Sat Dec 19, 2009 4:11 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Здравейте,
тестът трябва да се повтори 3, 6 и 12 месеца след предполагаемата инфекция.
Ако е негативен, то не сте болен.
Заразил сте се, най-вероятно, с нещо бактериално или вирусно.
Трябва да се определи инфектът и той да се пребори целево.
А какви витамини и чайове пиете и защо?
Поздрави,
тестът трябва да се повтори 3, 6 и 12 месеца след предполагаемата инфекция.
Ако е негативен, то не сте болен.
Заразил сте се, най-вероятно, с нещо бактериално или вирусно.
Трябва да се определи инфектът и той да се пребори целево.
А какви витамини и чайове пиете и защо?
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
- Joined: Tue Dec 29, 2009 4:28 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Здравейте! На 35 год. съм, 50 кг., 171см.От няколко дни съм адски притеснена, заради глупаво и временно увлечение преди месец и половина. Правих c*кc без презерватив с човек, за когото не знам със сигурност дали е напълно здрав. Може би щях вече да съм забравила, ако преди десетина дни не почувствах отпадналост и болки в гърлото. Поразминаха ми, пък и детето се разболя с висока температура, та с притеснението за него, нямаше време за мен. Но преди три дни вдигнах температура 37.5 - 37.9, единия ден имах болки по цялото тяло. Започнах с парацетамол, а от два дни и с антибиотик,но пак вдигам температура в ранния следобед. Вчера с ужас установих,че имам подути лимфни възли на шията. А днес ужасът беше още по-голям и от обрива - по лицето, по гърдите и корема, малко по гърба и ръцете. Отидох на инфекционист, но не знам защо не споделих за рисковия контакт. Лекарят ми каза, лимфните възли са увеличени само на шията, обривът прилича на инф. мононуклеоза, а гърлото ми е зачервено. Много ви моля дайте ми съвет. Наистина ще полудея от притеснение
Last edited by svetulka on Wed Dec 30, 2009 5:56 pm, edited 2 times in total.
Return to “Форум имам проблем...”