"Проблем" с увеличено отделяне на носен секрет.

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
shebek
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

"Проблем" с увеличено отделяне на носен секрет.

Postby shebek » Mon May 11, 2009 3:46 pm

Здравейте, може да ви се стори малко комично, но моля да обърнете внимание на моя "Проблем". От около месец и .. време някак си като ли че усещам че в носната кухина ми се събира много повече носен секрет от обичайното, не съм болен или нещо подобно, не ми тече носа, нищо проблемно. Просто всяка сутрин като се събудя в носа си имам засъхнал носен секрет, който малко или много ми пречи да дишам, просто не се чувствам така свободен както преди.

Ще се радвам ако дадеде някакво логично обяснение на това явление и ако мога по някакъв начин да се излекувам/ да го премахна.

Благодаря.
Поздрави.

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sun May 24, 2009 6:29 am

Здравейте,

въпросният секрет само засъхнал ли е или е и течен и ако е и течен има ли цвят?

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

shebek

RE:

Postby shebek » Sun May 24, 2009 12:04 pm

Засъхнал е, няма цвят или кръв.

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sun May 31, 2009 6:59 am

Поздрави, Bulgaricus

Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

shebek

RE:

Postby shebek » Mon Jun 01, 2009 9:35 am

Благодаря, поне по моментните "симптоми" нямам опасения за синузит, в смисал не ме боли глава или слепоочието, просто си се чувствам напълно нормално, но сутрин имам събрал се носен секрет, по - голямо количество от нормалното.

Поздрави

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sun Jun 14, 2009 3:46 am

Здравейте,

не е задължително да Ви боли нещо, за да имате синузит.

За повишено отделяне на бронхиален секрет, ако е такъв, може да има поне 100 различни причини.

Диагностиката се осъществява първично от посявка на секрет при личния лекар, а ако тя излезе чиста, в което се съмнявам се прави функционално белодробно изследване при пулмунолог, но няма смисъл въз основа на този изолиран симптом да преувеличавате с ходенето по лекари, освен за посявка, може би.

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Return to “Форум имам проблем...”