Бързо отслабване, каква е причината?

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

MYSELF^

Postby MYSELF^ » Thu Apr 16, 2009 11:38 pm

Здравейте...пиша ви по един не много добър повод...

Но да започна първо с изследванията за левкоцитите които си направи приятелят ми на 6 април...всичко е в норма..

Но...днес целия се е изринал с пъпки и се е надул...общо взето се е издул двойно почти (не целия а на определени места), иначе се е обринал на всякъде...тази вечер са го закарали във военна болница да го видят понеже е бил с температура 39 градуса (аз не съм в момента при него, в друг град съм за малко) и от блницата са го задържали да остава директно там и са му включили системи...казали са му че има някакви токсини в кръвта ( или натравяне на кръвта) не е много наясно и той още понеже не са му казали почти нищо..просто са му казали че трябва да остане в болница и не може да се излекува навън...

Та въросът ми е от какво може да се е получило такова натравяне на кръвта (до колкото четох се казва сепсис..дано не бъркам). До колкото знаем няма инфекции някакви (или поне не си личи), единствено дето му откриха хашитиреоидизмът...и си пие лекарствата за него...Ако имате някаква идея дали има връзка между заболяването му и това обриване моля да споделите малко информация понеже съм трашно притеснена, особено когато в момента съм на 400км от него. :roll:

Благодая предварителн за отговора!

MYSELF^

Postby MYSELF^ » Fri Apr 17, 2009 12:39 am

стана ясно че било копривна треска и не знаят от какво се е получила...остава 3-4 дена в болницата да го лекуват...

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Fri Apr 17, 2009 1:02 am

Случват се такива работи и ще му мине.
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Return to “Форум имам проблем...”