Здравейте,
трябва Ви ЯМР и невролог, който си има понятие от такива снимки.
Процедурата е за съжаление много сложна. Мястото, което е засегнато е такова, че може да се отрази на всички части на тялото под него.
Поздрави,
Отток на шията след шиен лимфаденит
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
scorpio191172
- Joined: Tue Apr 07, 2009 9:22 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Bulgaricus
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
scorpio191172
- Joined: Tue Apr 07, 2009 9:22 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
scorpio191172
междувременно-зъбите ми са в много лошо състояние но не ме болят!прекарах туберколоза преди 2г!имам сколиоза и асиметрично разположение на раменете шипове на шията и артроза(всичко това са мненията на лекари и рентгенолози)!гаденето и повръщанията-предимно на жлъчен сок-не ми обясниха!сюжелявам че ви занимавам с всичко това но съм отчаяна!поради постоянните неразположения-бракът ми е пред провал!едва на 37 съм,а нямам стимул за нищо! 
-
Bulgaricus
Здравейте,
за съжаление с Вашите вече хронични диагнози няма смисъл да казвам, че надали от тук насетне всичко ще е наред. По-добре няма да става, но може и всичко да се замрази в едно състояние и не бива да се отчайвате.
Да, трябва да се притеснявате, ама така никой проблем няма да решите.
Трябва и гастроскопия да Ви се направи при гастроентерлог, защото със сигурност имате повече от една диагноза.
При "нормални" условия не се боледува и от туберколоза, а щом и зъбите Ви са в лошо състояние, мога да смея да предположа, че става дума за някакъв социален/финансов проблем, който може и да е водещ.
Противовъзпалителната терапия трябва да продължи и трябва да се намеси ортопед, който си има понятие какво да прави, а не някой "пишмян травматолог-акопунктурист".
Поздрави,
за съжаление с Вашите вече хронични диагнози няма смисъл да казвам, че надали от тук насетне всичко ще е наред. По-добре няма да става, но може и всичко да се замрази в едно състояние и не бива да се отчайвате.
Да, трябва да се притеснявате, ама така никой проблем няма да решите.
Трябва и гастроскопия да Ви се направи при гастроентерлог, защото със сигурност имате повече от една диагноза.
При "нормални" условия не се боледува и от туберколоза, а щом и зъбите Ви са в лошо състояние, мога да смея да предположа, че става дума за някакъв социален/финансов проблем, който може и да е водещ.
Противовъзпалителната терапия трябва да продължи и трябва да се намеси ортопед, който си има понятие какво да прави, а не някой "пишмян травматолог-акопунктурист".
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
-
scorpio191172
-
Bulgaricus
Моля.
Успех!
Поздрави, Bulgaricus
Return to “Форум имам проблем...”