Диагностицираха ме с Бехтерев!

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
cvetana
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Диагностицираха ме с Бехтерев!

Postby cvetana » Fri Feb 01, 2008 8:17 pm

За огромно мое съжаление днес и резултата от скенера потвърдиха диагнозата.
Както и да е ,аз отдавна знаех,но все се надявах ,да не е............. .
Вчера снимах два дяла /торакален и лумбален/
Ето и резултата от образната диагностика
Стеснени интервертебрални пространства в торакалния отдел на гръбначния стълб.
Данни за промени тип"бамбукова пръчка"
Не се визуализират данни със същата характеристика в лумбалния отдел на гръбначния стълб.Стеснени ставни междини на двете сакро-илиачни стави.
Данни за двустранен сакроилитет.
Без огнищни промени в костната структора.
Данни за лекостепенни сколиозни деформации в двата сегмента.
Заклучение:
Данни за десцендентна форма на морбус Бехтерев.

На доктор ще съм чак след месец,защото първо трябва да направя и сцинтиграфия,а за нея се чака доста............... .
Четох доста из нета ,но за такава форма на заболяването не срещнах,бих се радвала, или по-точно по-успокоила ,ако някой ми обясни за какво иде реч.

cvetana

Postby cvetana » Wed Nov 05, 2008 10:36 am

Подбут......

Return to “Форум имам проблем...”