Имам краста и не мога де се преборя с нея

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
гост
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Имам краста и не мога де се преборя с нея

Postby гост » Sun Mar 30, 2008 2:53 pm

Преди 3 месеца започнаха сърбежи излезе и обрив от папки пълни с течност , над папчиците кожата се цепеше , личната ми лекарка ми предписваше всякакви антиалергични хапчета но кокто се досещате нямаха ефект. Гаджето от кадето явно е дошла заразата ми препорача Акарол. След като се намазах папките и сърбежа изчезнаха но се появиха големи папки по тестисите ми които ни се повлияха от акарола, даже той ги зачервяваше повече, не направех правилно дезинфекцията и сърбежите по тялото се появиха отново.След около седмица когато се прибрах отидох в центара по сексуално здраве и там ми казаха че е краста дадоха ми Бензел Бензоат повторих процедурата , направих дезинфекцията но сърбежа се появи отново . Пак си взех акарол пак повторих и пак без ефект.Сега си взех 30 % серен мехлем и се надявам да мине.Възможно ли е котките ми да са се заразили и от тях да прихващат отново и отново.Защо майками не се е заразила или поне не проявявя симптоми. Везможно ли е да не е краста а нещо друго.
Вече 3 месеца се мача, получих и невроза, нз коква да правя за напред, ако и от този мехлем не мине.

Благодаря за отделеното време.

Нели _123

относно крастата

Postby Нели _123 » Sun Mar 30, 2008 7:01 pm

Едва ли си се заразил от котка, но има много подробности при лечението.Освен мазането, другото е дезинфекция и пране и попарване до скъсване.Крастният кърлеж извън организма живее 30 дни/без да се храни/, така че одеала, дюшеци, връхни дрехи и други подобни според мен е най-добре да не се използуват 30 дни и през това време ги третирай с някакъв препарат, но гледай да не се натровиш.Според мен ти си се реинвазирал, затова досега не си се излекувал.Навремето ние с моя съпруг се заразихме с краста дни преди годежа ни и още спорим кой беше виновен :D

dididide

az su6to imam krasta

Postby dididide » Mon Apr 21, 2008 2:54 pm

при мен сарбейите запо4наха преди около 25 дни преминах ле4ението с ацарол нопиq нqкакжи хап4ета казжат се АМЕРИУС 5мг предписа ми ги койниq лекар които останожи крастата и ми предписа ацарол предписа ми да се мая и с крем4е дипрогента же4е 7 дни се мая като луда и пиq хапе4етта но гадините не спират да излизат по рацете попрустите мейду прустите нажсqкаде незнам какжо дапражq колко жреме е този курс на ле4ение нqкои мойе ли да ме сжетне по жапроса :( :cry:

555

Помощ

Postby 555 » Sun Jun 29, 2008 11:45 am

Guest

Re: Помощ

Postby Guest » Mon Oct 20, 2008 4:30 pm

Return to “Форум имам проблем...”