Депресия

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
JM
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Депресия

Postby JM » Mon Feb 26, 2007 5:11 pm

аz имам световьртеж от около половин година.Ходих на невролог, който ка3а 4е имам депресия.Даде ми жьлт кантарион и малко се оправих.след като го спрях(пие се само 90 дни), пак се вьрнаха симптомите, дори ми стана по 3ле.живея в 4ужбина и не мога да се обясня на местния еzик какво ми е. Каzете какво да правя? Имам нужда от психолог, но в Бьлгария....кьде има добри? Имам страх от това да ми предпиШат антидепресанти, 3а да не се превьржа. Може би имам недостиг на витамини и подобни... какви и3следвания да си направя, 3а какви хормони, минерали и т.н. да поискам да ме и3следват?
Благодаря ви 3а вниманието.

fotografa

Postby fotografa » Wed Feb 28, 2007 5:30 pm

От съвременните анти депресанти не можете да придобиете зависимост. Много е подходящ Seropram, по една таблетка дневно, но :!: това го казвам наисуст, защото ще бъде грешка на изкуството да се изписва без преглед. Все пак трябва да знаете, че няма странични ефекти - все едно не пиете хапче. Редно е терапията да продължи около 6-9 месеца, за да се затвърди ефекта и.

ЛП

Идете на психиатър

Postby ЛП » Wed Jun 27, 2007 2:29 am

Клиничната депресия е сериозно заболяване и не е точно работа на невролог, а на психиатър. После може да идете и на психолог, при желание някой да ви говори и утешава. Жълт кантарион, световъртеж ... може би неврологът не е трябвало да използва думата "депресия". Добри психиятри има на 4-ти км, има и много частни кабинети - лошото е че в България всичко е доста примитивно още и като кажеш, че си бил там, знаеш ...

Return to “Форум имам проблем...”