От скоро изпитвам болки в ръцете и краката. Първо започна със сърбеж във вените изтръпване на пръстите на ръцете и краката .
Постоянно са ми студени ръцете и краката . Докато отида до магазина и се върна 5 минути дори и да съм с ръкавици ръцете ми замръзват и дори не мога да си отворя вратата .Когато ръцете ми са изложени на студено по-дълго време започва да ми се повдига и да ме болят ръцете след това дори и да ги държа по течаща топла вида изисква доста дълго време докато се стоплят . Много бързо ми изтръпват не мога да ги държа дълго време вдигнати .
Не знам къде е проблема и какъв е . Ако някои може да ме насочи ще бъда благодарен.
Аз съм на 24 ръст 184см. тегло 69кг. нямам заболявания
Болки в ръцете и краката?
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Re: Болки в ръцете и краката?
Приемате ли някакви медикаменти? Имате ли някакви заболявания?
Обща слабост забелязвате ли при физическо натоварване?
Обща слабост забелязвате ли при физическо натоварване?
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
- Joined: Fri Mar 09, 2012 11:25 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Не не приемам никакви медикаменти. Нямам заболявания.
Да забелязвам слабост при физически натоварвания и бързо се изморявам.
Мога да добавя ,че отскоро скърцам с зъби докато спя.
Да забелязвам слабост при физически натоварвания и бързо се изморявам.
Мога да добавя ,че отскоро скърцам с зъби докато спя.
-
Боледували ли сте в последните 4 месеца преди тези симптоми от грип, пневмония, възпалено гърло? Приемали ли сте антибиотици?
Поздрави, Bulgaricus
-
- Joined: Fri Mar 09, 2012 11:25 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Да , боледувал съм преди 2-3 месеца от възпалено гърло и ми беше предписан антибиотик не знам точно как се казваше .
На скоро преди около месеца ми предписаха и Клиндамицин от зъболекаря ми.
На скоро преди около месеца ми предписаха и Клиндамицин от зъболекаря ми.
-
Здравейте!
Обърнете внимание на тази публикация: viewtopic.php?f=3&t=3692.
Това е едната възможност при Вас.
Другата е в областта на ревматологичните заболявания, които настъпват след обща инфекция на някоя органна система. Такава сте имали вече на гърлото и на зъб предполагам, т.е. и тази история е също вероятна.
Трябва да Ви се направи пълна кръвна картина с всички параметри на възпаления, бъбреци и черен дроб. След това ще се знае, дали има акутна причина (инфекция или физиологична) или трябва да се търси друга причина.
Поздрави,
Обърнете внимание на тази публикация: viewtopic.php?f=3&t=3692.
Това е едната възможност при Вас.
Другата е в областта на ревматологичните заболявания, които настъпват след обща инфекция на някоя органна система. Такава сте имали вече на гърлото и на зъб предполагам, т.е. и тази история е също вероятна.
Трябва да Ви се направи пълна кръвна картина с всички параметри на възпаления, бъбреци и черен дроб. След това ще се знае, дали има акутна причина (инфекция или физиологична) или трябва да се търси друга причина.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Return to “Форум имам проблем...”