Здравейте, аз съм момче на 15, ръст 190, тегло 105 кг.
Преди 2 седмици имах полови отношения с момиче без презерватив (тя си беше правила тест за СПИН и беше отрицателен)
затова си помислих че ще е безопасно. След акта е ходила на гинеколог, и всичко със нея е добре, но преди седмица на моя член, на главичката ми се появиха малки пъпки, които за 1-2 дена изчезнаха, но остана подкожно червено петно ( хигиената ми е на ниво), петното и то почти изчезна, но на главичката ми започна да и се бели кожата (няма болки, аз под обелената кожа всичко си е наред, все едно нищо не се е обелило).. от какво може да е това, мисля да споделя на родителите ми и да ходим на лекар, но преди това реших да попитам тук?
Проблеми с главичката на члена
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
- Joined: Fri Feb 24, 2012 2:01 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Проблеми с главичката на члена
забравих да спомена че съм го мазал с крем здраве
-
- Joined: Mon Mar 05, 2012 4:59 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Виж сега, ако още не си отишъл на лекар или не си се излекувал...... и виждаш, че симптомите ти са като на Баланит, то просто прочети как се лекува... ще те улесня, лекува се според причината..... да трябва да разереш какво го причинява.... ако искаш пробвай със соден разтвор, 2 чаени лъжички сода бикарбонат се разтваярят в 150-200мл вода. измива6 се само с вода след това със содения разрвор, като накрая потапяш главичката и до някаде кожичката която я покрива задържаш около минута две. изкарваш го, без да го изплакваш си го прибираш, може малко да те сърби, но ще търпиш. и после пак измиваш само с вода........ два пъти дневно се прави процедурата и ако е в по-лека форма след 4-5 дена си ок. аз имах същия проблем, нямаше как да отида на лекар, не съм в БГ и е сложно. има и един крем, който си купих, но така и не го използвах. Канестен 1% съдържа Клотримазол, има го във всяка аптека около 10-12лв.
ВАЖНО: ще се поевят едни бели неща, смегма се наричат ти и сега трябва да имаш, но по-малко.... не се притеснявай, като се измиеш ще си добре. И кожичката около главичката ще се посвие малко и ще боли като я дърпа6 назад, затова му даи почивка 4-5 дена не е кой знае какво
ако забележиш подобрение не спирай, поне 4-5 дена! а ако незабележиш подобрение, при личния за направление за специалист.
Проучи в нета, напиши си симптомите в гоогъл и ще ти излезе нещо, опитай се да разбереш да ли е Баланит, не мисля че е нещо от партниорката ти! Баланит не е много лошо.
Ако видиш, че нещтата се влошават, срам не срам говори с вашите, за предпочитане е, като си помисля другия вариант. А ако стане дебела работата, така или иначе ще разберат, но може и ти да пострадаш!!!!
В крайна сметка си тинейджър, трябва да те разберат.
Ако мислиш че ще реагират лошо, помисли как ще реагират ако не им кажеш, а нещата се влошът!!!
може и сам да отидеш при личния лекар и да искаш направление за уролог или кожен специалист!!!!!
надявам се вече да си се оправил, ако не си дано ти помогне както помогна на мен.
успех
сисо
ВАЖНО: ще се поевят едни бели неща, смегма се наричат ти и сега трябва да имаш, но по-малко.... не се притеснявай, като се измиеш ще си добре. И кожичката около главичката ще се посвие малко и ще боли като я дърпа6 назад, затова му даи почивка 4-5 дена не е кой знае какво

Проучи в нета, напиши си симптомите в гоогъл и ще ти излезе нещо, опитай се да разбереш да ли е Баланит, не мисля че е нещо от партниорката ти! Баланит не е много лошо.
Ако видиш, че нещтата се влошават, срам не срам говори с вашите, за предпочитане е, като си помисля другия вариант. А ако стане дебела работата, така или иначе ще разберат, но може и ти да пострадаш!!!!
В крайна сметка си тинейджър, трябва да те разберат.

Ако мислиш че ще реагират лошо, помисли как ще реагират ако не им кажеш, а нещата се влошът!!!

надявам се вече да си се оправил, ако не си дано ти помогне както помогна на мен.
успех
сисо
-
Съвети много.
Правилно е обаче да забележим, че симптомите се появяват непосредствено след половия контакт, без предпазно средство и имат приблизителния инкубационен срок на гъбичната инфекция.
Затова: кожен лекар - посявка - резултат - целево лечение. Можете и сам да отидете на лекар.
Поздрави,
Правилно е обаче да забележим, че симптомите се появяват непосредствено след половия контакт, без предпазно средство и имат приблизителния инкубационен срок на гъбичната инфекция.
Затова: кожен лекар - посявка - резултат - целево лечение. Можете и сам да отидете на лекар.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
- Joined: Wed Mar 14, 2012 6:05 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Здравейте на 26 съм 194см 90кг
Ето моят проблем и имам нужда от съвет имам Баланит главичката ми е зачервена около каналчето не ме сърби не ми пари като оринирам но чуствам понякога дискомфорт когато съм в по тесен панталон и главичката ми се търка в гащите та
ходих при дерматолог който ми каза че съм болен от тая простотия изписа ми противовъспалителна иджекция + хапчета + кремче флукорик които трябва да пия в продължение на 4 седмици 1 хапче на седмица и вече ги пия 3 седмици а подобрение не виждам
кой знае колко ту си стой леко зачервено ту сутрин като стана след ерекция силно зачервено и отшумява за 1 час до лекия червен цвят около каналчето и въпросът ми е колко продължава едно такова лечение на баланит и да използвам ли разтворът вода с сода ?
ще ви бъда благодарен на всякъкъф отговор или коментар за колко дълго време сте го прекарали и т.н
Ето моят проблем и имам нужда от съвет имам Баланит главичката ми е зачервена около каналчето не ме сърби не ми пари като оринирам но чуствам понякога дискомфорт когато съм в по тесен панталон и главичката ми се търка в гащите та
ходих при дерматолог който ми каза че съм болен от тая простотия изписа ми противовъспалителна иджекция + хапчета + кремче флукорик които трябва да пия в продължение на 4 седмици 1 хапче на седмица и вече ги пия 3 седмици а подобрение не виждам
кой знае колко ту си стой леко зачервено ту сутрин като стана след ерекция силно зачервено и отшумява за 1 час до лекия червен цвят около каналчето и въпросът ми е колко продължава едно такова лечение на баланит и да използвам ли разтворът вода с сода ?
ще ви бъда благодарен на всякъкъф отговор или коментар за колко дълго време сте го прекарали и т.н
-
Каква е точно инжекцията и какво е хапчето (как се казват)?
Поздрави, Bulgaricus
-
- Joined: Wed Mar 14, 2012 6:05 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Инжекцията не я помня как се казваше но е антиваспалитено ми го обясниха , а хапчето е флукорик 150мг 1 пат на седмица а мазилото е тридерм колко врене продължава това лечение и нормално ли е да се лекувам с тези работи от повече от 3 седмици и да няма особено голям резултат
-
Трябва да се направи посявка, т.е. микробиологична проба и да се види кой е причинителят на инфекцията. Едва тогава ще се знае, дали това лекарство е вярното за Вас.
Поздрави, Bulgaricus
-
Мамка им доктори вървя по доктори от сумати време на частни кабинети , със парите и им искъм да ми направят всички изследвания и ми викат само пии тва и се мажи ще ти мине
-
В този случай е трябвало само най-простото и евтино изследване от времето на Флеминг да се направи и проблемът е щял да бъде решен.
Въпреки това, трябва да Ви кажа, че правно лекарите са постъпили правилно.
По препоръка на СЗО, ако инфекцията застрашава живота или цялостта на органи или на системи от органи не може да се чака за посявка, която трае поне 5 дни.
Много лекари в България се позовават на тези препоръки. Те обаче във Вашия случай са имали време за посявка и въпреки това са предпочели лекарството, което най-вероятно ще помогне. Най-вероятно не означава сигурно и ако е имало 80% шанс за успех, то при Вас може да са и останалите 20% решаващи.
Микробиологично погледнато става за това, че не всички бактерии и гъбички са чувствителни на общите лекарства, които се предписват. С едно просто и евтино изследване могат на година да се пестят милиони в България за лечение на усложнения.
Тук трябва да се присъединя към критиката Ви и да кажа, че и на Вас е можело да бъде спестено време и усилия.
Въпреки това, трябва да Ви кажа, че правно лекарите са постъпили правилно.
По препоръка на СЗО, ако инфекцията застрашава живота или цялостта на органи или на системи от органи не може да се чака за посявка, която трае поне 5 дни.
Много лекари в България се позовават на тези препоръки. Те обаче във Вашия случай са имали време за посявка и въпреки това са предпочели лекарството, което най-вероятно ще помогне. Най-вероятно не означава сигурно и ако е имало 80% шанс за успех, то при Вас може да са и останалите 20% решаващи.
Микробиологично погледнато става за това, че не всички бактерии и гъбички са чувствителни на общите лекарства, които се предписват. С едно просто и евтино изследване могат на година да се пестят милиони в България за лечение на усложнения.
Тук трябва да се присъединя към критиката Ви и да кажа, че и на Вас е можело да бъде спестено време и усилия.
Поздрави, Bulgaricus
-
не знам бе хора не е нормално да се разхождам по доктори 2 месеца и да се мацотя с сякви помии и да ми викат ще ти мине какви иследвания да изкам , посявка ? урина? сперма ? кръв ?
-
Посявка на натривка от проблемната кожа и посявка от урина.
Освен това е добре да Ви се направи и кръвна картина с показатели на възпаление, черен дроб и бъбреци.
"Нормално" е това, което се случва на повечето с това заболяване. "Нормално" не е термин за "хубаво" или "лошо", а само за това, дали важи за мнозинството.
Гъбичните инфекции се лекуват толкова дълго. Ако става дума за такава, то е "нормално", да. Но Вие не знаете дали за такава става дума, защото по никакъв начин не се е направил опит да се установи за какво иде реч. Пак казвам, че не е задължително на всеки да се прави посявка и като пациент не е Ваше право да "изисквате" такава, но добрата медицинска практика казва, че при инфекции, които не се повлияват от лечението трябва да се направи изследване, за да се види към какво са чувствителни. Аз и не знам, дали инфекцията не се повлиява, защото не съм я видял преди и след лечението.
Всяко заболяване е противно. Не за всяко има бързо и лесно лечение, независимо от това кой Ви лекува.
Освен това е добре да Ви се направи и кръвна картина с показатели на възпаление, черен дроб и бъбреци.
"Нормално" е това, което се случва на повечето с това заболяване. "Нормално" не е термин за "хубаво" или "лошо", а само за това, дали важи за мнозинството.
Гъбичните инфекции се лекуват толкова дълго. Ако става дума за такава, то е "нормално", да. Но Вие не знаете дали за такава става дума, защото по никакъв начин не се е направил опит да се установи за какво иде реч. Пак казвам, че не е задължително на всеки да се прави посявка и като пациент не е Ваше право да "изисквате" такава, но добрата медицинска практика казва, че при инфекции, които не се повлияват от лечението трябва да се направи изследване, за да се види към какво са чувствителни. Аз и не знам, дали инфекцията не се повлиява, защото не съм я видял преди и след лечението.
Всяко заболяване е противно. Не за всяко има бързо и лесно лечение, независимо от това кой Ви лекува.
Поздрави, Bulgaricus
Return to “Форум имам проблем...”