Аз съм на 35 год,175 см и 120 кг

Преди 7 месеца родих второто си дете.Още по време на бременноста получих бодежи и напрежение в сърдечната област, заедно с аритмия и леко завишено кръвно/140/75/ Посетих кардиолог и след ЕКГ ми казаха ,че симтомите се дължат на бременноста.Родих но нещата не се оправиха.Продължавах да имам ускорен пулс,бодежи и общо напрежение.Отново на кардиолог пак ЕКГ/без отклонения/и конкор 2/1,2 за ускорения пулс,и препращане при невролог.Той ми изписа Неолексан 3/1.Бодежите преминават,но остава претрепването на сърцето продължаващо няколко секунди,все едно му е тясно мястото,няколко силни удара сякаш ще изкочи, по същотовреме ми изтръпват ръцете,всичко трае 5-6 секунди но аз след това цялата се сковавам от напрежение и страх от смъртта,чакам следващия момент да получа инфаркт или нещо подобно.Отново на кардиолог ЕКГ-без отклонения,той ми изписа упсарин С по 1 на ден и Омакор по 1,диета.Спазвам всичко ,намалих цигарите до 10 на ден ,пия по 1-2 слаби кафета.На диета съм .Но тези претрепвания продължават ,независимо дали съм натоварена или в покой,случват се 1 или 2 пъти на ден.Не кърмя.Денят пи преминава в страх и очакване на следващите силни удари .Усещам ,че не съм пълноценна за бебето и семейството си

Кръвното ми е ниско /115/65 72пулс/Не знам какви изследвания да си направя,при кой лекар да отида.
Моля за помощ