Проблем със съня и с цялото ми състояние

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
milichka32
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Проблем със съня и с цялото ми състояние

Postby milichka32 » Sun Oct 02, 2011 8:37 pm

Здравейте. За първи път ми се налага да търся помощ и съвет във форум и се надявам, че ще получа насока към какъв лекар да се обърна. От две седмици имам проблеми свързани със съня. Работата ми е интензивна, но не ме натоварва, напротив, чувствам се добре като работя. Проблемите ми се появиха след силен стрес причинен от лични проблеми. В последствие проблемите се решиха, но състоянието ми не се промени, нито се подобри. Вечер щом легна трудно заспивам, а заспя ли се събуждам след 2-3 часа силно уплашена, ужасно напрегната, често ми се е случвало да имам чувството, че умирам. Трудно ми е да опиша това, което изпитвам, но е ужасно като преживяване. После не мога да заспя до сутринта. На 30 г съм, тежа 50 кг, висока съм 170 см, не пия никакви лекарства. Посъветвайте ме моля към какъв лекар да се обърна и какви изследвания да си направя.

Bulgaricus

Re: Проблем със съня и с цялото ми състояние

Postby Bulgaricus » Tue Oct 04, 2011 5:32 pm

Здравейте,

отговорен лекар е психиатърът.

Такива симптоми често са налични при някои форми на депресията.

След подробен преглед трябва специалистът да прецени, при условие, че валериан и други природни методи, преди това не са Ви помогнали, дали да Ви предпише системно лечение. То може да е (само като пример) или за възстановяване на нормалния ритъм на сън, да кажем като пример Зопиклон или Стилнокс или за целево лечение на евентуална депресия, ако установи, че такава е налице с друг медикамент. В тази сфера най-успешни през последните години бяха медикаментите за целево спиране на усвояването на серотонин. Но нека на този етап да не изпреварваме прегледа при лекар.

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”