нарушена перисталтика диета

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
geri_toteva
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

нарушена перисталтика диета

Postby geri_toteva » Wed Aug 31, 2011 2:14 pm

здравейте имам дъщеричка на 2 годинки, преди около седмица две , беше ни хванал вируса с повръщане , разстройство и температура, уж мина, днес като водих детето на лекар ми каза че имаме проблем с перисталтиката и трябва някаква диета, бихте ли ми казали какво трябва да включва и изключва тази диета,детето е 11 кг.По между другото детенце ходи на детска градина и много често боледува, сега сме с гнойна ангина и пием антибиотик Клацид , сироп за кашлица муколизин и какпи за нос коларгол с 1 ампула алергозан и 1 ампула адреналин, това нормално ли е? днес пуснахме изследвания за секрет от гърлото, имаме оплаквания от постоянна хрема , изявена с много секрети от носа,даите ми савети за хранене на детето и според жас тези лекарства биха ли помогнали на дете на 2 и защо е този адреналин и алергозан? благодаря предварително

Bulgaricus

Re: нарушена перисталтика диета

Postby Bulgaricus » Sat Sep 03, 2011 9:03 pm

Здравейте,

трябва лекарят Ви да Ви обясни защо ги е предписал и каква диета препоръчва.

Пробиотични таблетки по принцип не могат да навредят.

Честото боледуване в детска възраст е "нормално".

Все пак така се тренира имунната система. Всички майки са притеснени.

Следете инфекциите, за да не се влошат, останалото ще премине от само себе си.

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”