Здравейте,
Въпросът ми е от общ характер, включващ често настиване, суха хрема, болки в синусите и общо неразположение.
Искам да ви кажа как страдам след като си взема душ. Всъщност рядко взимам душ (най - много два пъти седмично), защото се чувствам много зле след това. Не разбирам как хората се ободряват и релаксират в банята.
Аз когато изляза от баня започва да ми се повръща, заболява ме главата в тила, много силна болка, студено ми е през целия ден, изпитвам затруднение при уриниране, а много ми се ходи до тоалетната, получавам нещо като суха хрема и болка в синусите.
Изсушавам си косата, обличам си топли дрехи, и въпреки това не мога да изляза навън в следващите 8 -10 часа дори през лятото, защото при най - малкото течение, веднага ще настина много сериозно и боледувам поне една седмица.
Не разбирам как хората се лекуват като използват гореща вода и морска сол, аз от тази водна процедура настивам още по-сериозно.
Всъщност аз винаги съм облечена повече от другите хора и винаги си нося яке дори и през лятото, в случай че ми стане студено.
Нямам проблеми с хормоните на щитовидната жлеза.
Не знам с какъв лекар да се консултирам за това състояние.
Благодаря ви за всеки съвет по моя проблем. 41 години,
Лесно настиване
Moderators: Bulgaricus, fotografa
Re: Лесно настиване
Когато задавате въпрос за здравословен проблем, моля, споделете Вашите възраст, ръст, тегло, други заболявания и медикаменти, които приемате.
-
- Joined: Sun Aug 21, 2011 11:11 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
На 41 години съм, 174 см, 86 кг, взимам Метфогама заради завишен инсулин.
Благодаря.
Благодаря.
-
Здравейте,
тези симптоми често се срещат при синузит. Това е често хронично заболяване и се лекува трудно.
Топенето и кисненето на краката в леген с търпимо гореща вода подобрява кръвоснабдяването на синусите в черепа и това води до облекчаване на симптомите на настинката, т.е. този стар метод на "бабите" е в действителност ефективен.
Всеки има различно усещане за това кое е студено и кое топло: хората са различни.
Според мен първо трябва да изясните дали имате синузит или не. Това става след изследване при специалист по УНГ с рентгенова снимка, обикновенно.
Поздрави,
тези симптоми често се срещат при синузит. Това е често хронично заболяване и се лекува трудно.
Топенето и кисненето на краката в леген с търпимо гореща вода подобрява кръвоснабдяването на синусите в черепа и това води до облекчаване на симптомите на настинката, т.е. този стар метод на "бабите" е в действителност ефективен.
Всеки има различно усещане за това кое е студено и кое топло: хората са различни.
Според мен първо трябва да изясните дали имате синузит или не. Това става след изследване при специалист по УНГ с рентгенова снимка, обикновенно.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”