Силен кръвоизлив - хемороиди. Помощ!

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
stoeva
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Силен кръвоизлив - хемороиди. Помощ!

Postby stoeva » Tue Feb 08, 2011 7:48 pm

Здравейте,
Имам спешна нужда от съвет. По принцип винаги съм имала проблеми с ходенето до тоалетна(случвало ми се е и по 2 седмици да не мога да отида). Понякога върху тоалетната хартия са оставали съвсем мънички точици прясна кръв но не съм обръщала особено внимание. Днес след изхождане(нормално) по тоалетната хартия имаше голямо количество кръв и цялата тоалетна чиния беше алено-червена. На 22г. съм,160 см, 54кг. и никога не съм имала сериозни здравословни проблеми бих казала, че съм в отлично здраве, но това ме притесни особено много. В момента не се намирам в родния си град където е личният ми лекар и за съжаление нямам никакви пари за да си позволя да отида на частен преглед поне в близката една седмица. Четох в интернет за хемороидите но ме притеснява, че кръвоизлива който получих е доста силен. След като се измих не продължавам да кървя, но ме е страх да не се случи отново. За съжаление в момента нямам дори от кого да поискам на заем да отида на лекар, така че моля ви кажете ми какво мога да направя в домашни условия. Благодаря ви много !!!!

ptomoff
Site Admin

Re: Силен кръвоизлив - хемороиди. Помощ!

Postby ptomoff » Fri Feb 11, 2011 7:46 pm

Не съм медицинско лице, но знам, че промивки със смрадлика няма да ти навредят. Ако имаш хемороиди, хигиената в областта на ануса е много важна.

И когато се прибереш, бързо на лекар!

Return to “Форум имам проблем...”