Здравейте,
Имам спешна нужда от съвет. По принцип винаги съм имала проблеми с ходенето до тоалетна(случвало ми се е и по 2 седмици да не мога да отида). Понякога върху тоалетната хартия са оставали съвсем мънички точици прясна кръв но не съм обръщала особено внимание. Днес след изхождане(нормално) по тоалетната хартия имаше голямо количество кръв и цялата тоалетна чиния беше алено-червена. На 22г. съм,160 см, 54кг. и никога не съм имала сериозни здравословни проблеми бих казала, че съм в отлично здраве, но това ме притесни особено много. В момента не се намирам в родния си град където е личният ми лекар и за съжаление нямам никакви пари за да си позволя да отида на частен преглед поне в близката една седмица. Четох в интернет за хемороидите но ме притеснява, че кръвоизлива който получих е доста силен. След като се измих не продължавам да кървя, но ме е страх да не се случи отново. За съжаление в момента нямам дори от кого да поискам на заем да отида на лекар, така че моля ви кажете ми какво мога да направя в домашни условия. Благодаря ви много !!!!
Силен кръвоизлив - хемороиди. Помощ!
Moderators: Bulgaricus, fotografa
Re: Силен кръвоизлив - хемороиди. Помощ!
Не съм медицинско лице, но знам, че промивки със смрадлика няма да ти навредят. Ако имаш хемороиди, хигиената в областта на ануса е много важна.
И когато се прибереш, бързо на лекар!
И когато се прибереш, бързо на лекар!
Return to “Форум имам проблем...”