Приемане на Авелокс странични ефекти

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
imali
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Приемане на Авелокс странични ефекти

Postby imali » Sat Jan 22, 2011 2:22 am

Дерматолог ми изписа да пия 7 дена антибиотика Авелокс против акне , пия го вече 4 дена , но прочетох по форумите , че на някои мъже им се появяват гъбички по пениса вседствие на антибиотика и тъй като е бил силен антибиотик трябвало да се пие с витамини и пробиотици . Добре , но дерматолога не ми изписа такива , какви витамини и пробиотици трябва да си купя , за да се предпазя от тези гъбички. Пия авелокса вече четвърти ден и сякаш ми стана фобия през един час да следя за появата на такива гадинки по пениса , за сега уж нямам , дано не ми се появят , но може ли по някакъв начин да се предпазя с въпросните хапчета. На 21 год съм 178 , 80 кг. Иначе осещам някои от страничните ефектни на авелокса като усилено сърцебиене , изнервен съм , очите ми се ококорени след като го изпия и също така газове и разстройство. Преглъщам ги тези неща , още 3 дена ще ги изтърпя само тези гъбички ме притесняват да не се появят , че само това ми остава :Х Та въпроса ми е главно: Как мога да се предпазя от появата на гъбички , какво трябва да си купя да пия. Благодаря предварително

ПП. Както споменах пия Авелокс , заради проблеми с акне. Имам масова стафилококова инфекция , имам пъпки по лицето и гърба. Появиха ми се когато бях на 18г и вече 3 години се боря с тях. Като имаше периоди , в които отихваха възпаленията , но сега отново се върнаха с пълна сила :( В момента се лекувам с антибиотик Авелокс , за мазане: Акне БП5 и хидратиращ лосион Ексципиал. Антибиотика трябва да го пия 7 дена.

Благодаря предварително

imali

Re: Приемане на Авелокс странични ефекти

Postby imali » Thu Jan 27, 2011 1:32 am

Здравейте ,
отново съм аз. свърших приема на Авелокс-а и всеки ден се следя за въпросните гъбички по пениса и сякаш
по главичката са се появили няколко вертикални чертички (все едно много леко се е нагърчила повърхноста на главичката на няколко места като реснички ) на 4 - 5 места. Така като гледам нямам зачервено , не ме сърби. Но тези "реснички" ме притесняват , да ни би това да са началната степен на гъбичките :? Според вас дали тези така наречени реснички по главичката са начална степен на гъбичките или си внушавам (мисля , че преди ги нямаше) и как трябва да постъпя. Да си закупя ли нещо за мазане против гъбички и какво или да изчакам да ми миннат изпитите още 10 дена и да отида на уролог да ме прегледа :? Извинявам се , че ви занимавам и съм ви много благодарен , че ми помагате. Как да постъпя :? Благодаря.

imali

Re: Приемане на Авелокс странични ефекти

Postby imali » Fri Feb 18, 2011 3:33 pm

Продължавам с лечението на акнето , днес ми изписаха тетрациклин по схема 10 дни 3х1 , 15 дни 2х1 , 15 дни 1х1 и 30 дни през един ден. А за мазнане по лицето Fucidin . Някакви съвети преди да съм ги взел :?

П.С. Преди месец пих авелокс 7 дни , но останах пъпки и сега ще започвам с тетрациклин.

Return to “Форум имам проблем...”