вероятно протриване след c*кc...

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
GossipGirl
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

вероятно протриване след c*кc...

Postby GossipGirl » Fri Jan 14, 2011 9:03 pm

Здравейте,
на 28 години съм,висока съм 158 и тежа 52кг.
Преди 2 дни правих c*кc с новия си приятел. Не се пазихме, което е абсолютна грешка от наша страна, но всичко
стана толкова бързо че...както и да е не е редовна практика при мен. Проблемът е, че пенисът му е доста голям. След акта
изпитах силна пареща болка.Едва беше поносимо! Два дни по-късно виждам и следи от кръв по хартията!
Изпитвам нечовешко парене.Гледах се и забелязах нещо като резки по вътрешната част и силно зачервяване.Дали е следствие на протриване или
ми е "лепнал" нещо?Аз говорих с него, каза, че не е имал проблем.Направих баня със смрадлика днес, но почти никакво облекчение няма.
Моля ви дайте ми съвет някакъв за облекчаване на това ужасно усещане.Все си мисля, че е просто протриване, но адски много съм притеснена,
и тази кръв...и боли ужасно! :cry:

GossipGirl

Re: вероятно протриване след c*кc...

Postby GossipGirl » Fri Jan 14, 2011 9:12 pm

ptomoff
Site Admin

Re: вероятно протриване след c*кc...

Postby ptomoff » Thu Jan 20, 2011 9:42 pm

Добре де, иди на лекар.

Return to “Форум имам проблем...”