Здравейте . Аз съм на 21 години 1.80 64-66 кг . Клинично здрав младеж съм и спортувам активно от първи клас . Наскоро започнах да тичам за да изчистя коремната част на тялото си . Почувствах силни болки в областта на пищялите и сякаш болката не беше в мускулите, в прасците, а в самата кост. Като изгнило. При натиск също болеше . Когато усетя болката и продължа да бягам , загрея ставите болката не се усеща . Но при продължително натоварване , след спирането за почивка след 30 мин вървене , кросс , спринт , болката е ужасно силна ( имам чувството , че ще ми се скърши костта ) . По принцип сега дори като започна да тичам и да натоварвам дори леко вече усещам болката в пищялите .
Ходих при личният ми лекар - тя ми каза да сваля 2-3 кг поне , изписа ми хапчета със съдържание на магнезий за активно спортуване и ми забрани да спортувам , тъй като костната ми структура не е била изградена за такова натоварване .
Искам да спомена също , че през пубертет-а се издължих страшно бързо и се оказах в един момент 1.78 см 55 кг ( например , страшно клъощаво пиле бях

) . Възможно ли е , докато съм бил в пубертета и ако не съм вземал достатъчната доза магнезий и калций , костната ми структура да не се е развила достатъчно . Да се е развила до такава степен , че да си държи нормално 60 кг например . А сега след като съм качил килограми , при спортуване килограмите да идват в повече за скелета и натоварването да се явява в повече .
Като цяло пускам темата , защото обичам да съм информиран и да вземам мнения от доста места , когато ме интересува нещо . Видях форума ви и реших да пиша . Благодаря предварително за дадените мнения и съвети .