Неспираща болка

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
nielka
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Неспираща болка

Postby nielka » Thu Aug 05, 2010 11:31 pm

Здравейте, от няколко месеца имам почти постоянни проблеми, които се характеризират с парене при уриниране и болка в стомаха, ниско в корема и бъбреците :( ! От около два месеца насам болката е силна, остра и почти постоянна/ засилва се в легнало положение/! Бях прегледана от куп специалисти- нефролог, генеколог, уролог, хирург и според тях всичко ми е наред............ :? ! Направих си микробиология на урината и бяха изолирани ентеробактер клоаце и кандида крузей! Нефролога обясни болката с това и ми назначи терапия с низорал и ципробай! Още при първия прием на низорала получих обрив и вдигнах температура и няколко дни буквално изгорях, предположиха, че е алергична реакция и ми беше казано веднага да го спра и да продължа с ципробая, но и там нещата не минаха гладко - получих мравучкане на крайниците и силен световъртеж, спряхме и него! Междувременно развих тежък бронхит, трахеобронхит и ларингит, а за капак ме сюрпризираха и с бронхиална астма на основата на неуточнена алергия ! Заради бронхита започнах прием на авелокс и отново ударих на камък - след първата таблетка бях с подути клепачи и тотално дрогирана..............спряхме и него и така до днес, когато ми забраниха да приемам всякакви лекарства със съмнение за тотален спад в имунната система и дисбактериоза в чревната флора, предписаха ми Биогайа и ме изпратиха по живо по здраво! А аз освен всичко съм абсолютен аут -не мога да ям и приемам течности, защото адски ми се гади, нямам никаква сила, абсолютно неработоспособна съм и съм доста притеснена вече за здравословното си състояние........... ! Сега не знам кога и по какъв начин ще успея да се справя с ентеробактера и кандидата, но знам и че не мога да живея с тази болка, за това ви моля за компетентно мнение какво би могло да ми има и как да се преборя с инфекцията без лекарства, защото след всичко, което се случи изпитвам ужас да взема дори едно хапче и възможно ли е да успея само с този пробиотик и т.н :?: ? На 32 г съм, висока 160 см и тежа 53 кг
Благодаря ви предварително :)

garga blue

Re: Неспираща болка

Postby garga blue » Fri Sep 24, 2010 10:51 am

Здравей, много съжелявам за твоите проблеми. И аз съм с разни бактерии макар и различни от доста години. Все нещо ми има в бъбреците. доколкото разбирам проблема е в това, че си се алергизирала към доста антибиотици и това, което трябва да правиш сега е да чакаш, за да мине време тялото ти да се възстанови. Според мен използвай времето, в което не можеш да поемеш антибиотици, като наблегнеш на естествените антибиотици, които съществуват в природата - екстракт от чесън, ехинация, листа от маслина, прополис и пчелни продукти, алое вера. за балката не зная какво да ти кажа. опитай да посетиш хомеопат - може да помогне и дори да изчистите организма след антибиотиците.

Поздравявам те и дано вече си се оправила, тъй като постът ти, който открих е преди месец.
Най-сърдечни пожелания

Bulgaricus

Re: Неспираща болка

Postby Bulgaricus » Fri Oct 08, 2010 11:21 pm

Здравейте,

първо Ви съветвам да направите тест за алергия срещу всички лекарства, които според антибиограмата биха били ефективни. После е добре с тях да приемате и силно антиалергично средство (има поне два вида групи, които идват като възможни). Важно е терапията да е целева, защото може да нямате друг шанс за такава. Пак пишете, като излязат резултатите.

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”