Кожата под главичката на пениса се бели и е зачервено
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
- Joined: Sun Jul 25, 2010 10:17 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Кожата под главичката на пениса се бели и е зачервено
Здравейте, на 24 години, 72 кг., висок - 170 см. Преди 4 дни докато се къпах забелязах, че под главичката, кожата започна да се бели (става въпрос за съвсем тънък пласт кожа) и под този обелен пласт, участъка е силно зачервен и се появяват нещо като пъпки с неправилна форма (мисля, че те са причината за беленето на кожата). На следващия ден веднага отидох при лекар (личната ми лекарка препоръча дерматолог), каза ми, че може да е на гъбична основа и оставих проба за изследване (посявка). В понеделник (26-ти) ще отида да видя какви са резултатите. Изписа ми крем Тридерм с който да се мажа сутрин и вечер и таблетки Aerius от които да взимам по едно всяка вечер в продължение на 10 дни, но няма никакво подобрение, даже положението се влошава. Надявам се утре да разбера какъв е проблема. Поддържам много добра хигиена, скоро не съм правил c*кc без презерватив. Довечера ще пусна една-две снимки. Ако някой има същия проблем или някой, който разбира, моля да пише, защото на мен не ми изглежда като второстепенен проблем. Благодаря предварително
)))

-
- Joined: Wed Dec 15, 2010 3:35 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Проблем с пениса
Моля да споделиш, какво ти каза лекаря.Какво ти предписа и какъв е резултатът!
Return to “Форум имам проблем...”