"Жилка" на пениса
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
- Joined: Mon Mar 01, 2010 1:27 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
"Жилка" на пениса
Здравейте, на 22 години съм, 180 см, 70 кг. Нямам други заболявания и не приемам медикаменти. Проблемът е следния: с приятелката ми се забавлявахме и нещата преминаха на орална любов. На следващия ден при нормална за мен сутрешна ерекция установих че се е появила нещо като "жилка" или като вена от желязо по продължението на пениса, при стискане има лека болка и като че ли тази "жилка" е свързана с точка или бучка няколко сантиметра над основата на пениса (2-3 см). Какво може да бъде, дали ще мине само или ще се наложи да потърся уролог? Мисля 1 седмица да се въздържам от какъто и да е контакт и ако не е отминало да потърся помощ. П.П. опасен c*кc не съм правил.
-
- Joined: Wed Feb 23, 2011 1:35 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: "Жилка" на пениса
Здравеи брато и аз имам същия проблем от една седмица какво ти казаха на тебе
и какво беше .
и какво беше .

-
- Joined: Sat Mar 26, 2011 7:53 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Здрасти, на 24 съм и имам същия проблем, при мен жилката е от доста време, но преди 2-3 дни забелязах че малко се е уголемила и е по-изпъкнала. Моля, споделете ако намерите информация, или се консултирате с лекар.
-
Здравейте,
подобни оплаквания могат да имат различни причини, затова консултацията с уролог е необходима при всеки.
По така описаните симптоми е вероятно това набъбване да е в следствие на ерекцията, коагато "камерите" на пениса се пълнят с кръв.
Защо изведнъж става видим този процес: защото е възможно тази част на съединителната тъкан в дадения участък да не може вече да задържа цялостта и налягането в някоя от камерите.
Това е най-вероятното обяснение, но все пак трябва при оплаквания да се консултирате с уролог. Няма нищо срамно.
Поздрави,
подобни оплаквания могат да имат различни причини, затова консултацията с уролог е необходима при всеки.
По така описаните симптоми е вероятно това набъбване да е в следствие на ерекцията, коагато "камерите" на пениса се пълнят с кръв.
Защо изведнъж става видим този процес: защото е възможно тази част на съединителната тъкан в дадения участък да не може вече да задържа цялостта и налягането в някоя от камерите.
Това е най-вероятното обяснение, но все пак трябва при оплаквания да се консултирате с уролог. Няма нищо срамно.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”