Здравейте,
на 35 съм, 180 см., 105 кг. Прочетох темата изцяло и видях, че не сте доволни от българската медицина. Да ви кажа аз живея от три години в Англия и при мен няма кой знае какъв резултат при подобен проблем.
Накратко: преди месец имах кръв в спермата като свърших без да имам други симптоми. След ден-два тя намаля до пълно изчезване, но въпреки това аз отидох на уролог. Той ми изследва само урината и каза, че хематоспермията е много широко разпространена и не се знаело какво я причинява. После след около месец пак имах, но този път придружена с дискомфорт в десния тестис и около апендикса. Пак ходих на лекар - пак ми опипаха простатата, тестиси, урина... изследваха за хламидия, други ифекции... всичко отрицателно

дадоха ми един английски антибиотик - Trimethoprim. Аз го пих седем дни и се оправих. След седмица обаче пак се появи дискомфорта, този път малко по-силно. Усеща се предимно като сядам... Сега пък нямам кръв в спермата

Не знам какво да правя вече... Мислих си да няма нещо злокачествено. Макар че повечето случаи говорят за доброкачествен изход при такива симптоми. Моля споделете Вашето мнение.
Благодаря,
С.