Здравейте.Сигурно ще ви се стори доста глупаво това ,което ще ви питам,но искам да се успокоя.
Та въпросът ми е такъв-вече два месеца си поддържам температура 37-37.1(не е постоянна,сама си изчезва ,без да пия нищо).
Вече бях писала в друга тема,че ми правиха какви ли не изследвания.Проблемът е такър,след адското обикаляне по лекари и изследвания,сега се плаша и от най-малкото,вече не мога и да спя добре от притеснение.
Днес един лека,при когото бях за поредното изследване ми каза,че е почти сигурен,че карам някаква лека форма на свински грип.Има ли изобщо такова понятие?!Трябва ли да тичам да си правя и тест за това.
Имам болки по тялото,температурата е ,каквато вече казах,не повече,леко кашлям и понякога имам леко сърцебиене.
Дайте някакъв съвет,моля ви.Лекарите тук вече започват да си противоречат.Правиха ми и кръвни излседвания,оказа се че ц реактивния ми протеин е 12.4 от максимум 8.Някои лекари казват,че това е ,заради острия бронхит,който прекарах,а други ,че имало инфекция.Само че вече правих изследвания за спин,хепатит,туберколоза,носов секрет(не знам дали точно така му е наименованието),бях на гинеколог,гастроентеролог(тя ми каза,че червата ми са каша ,заради антибиотиците,които пих и ми даде някаква бактерия за 3 месеца(пробиотик),бях и при пулмолог,тя ме преслуша и каза,че сега дробовете са ми чисти.
На 22 години съм.Ръст 168,тегло 72(приблизително).В момета пия само пробиотика и някакво обезболяващо и се мажа с кремче за болките...
Благодаря ви предварително.
Свински грип ?!?!?!
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Здравейте и тук,
добре е в рамките на една публикация да описвате проблемите си, защото те са свързани.
В крайна сметка са правили посявка, чета в тази публикация, или не?
Този C-реактивен протеин се произвежда от черния дроб и когато се покачи обикновенно става дума за някаква инфекция, най-често локална такава и бронхитът би обяснил покачването на стойностите. Единната величина е до 10 мг/л и това се считат за нормални стойности. Тези стойности може да се различават в отделните лаборатории и затова да има разлики и трябва да се дават референтните стойности.
Стандартните изследвания при пулмонолог трябва да включват и методи, извън тези на д-р Куин за преслушване със слушалка, иначе не става дума за никакви "специални" изследвания.
По мое мнение не е имало нужда да се ходи на всички прегледи, ако само един от лекарите по веригата се е ангажирал с проблема. Рядко изказвам критика, защото не ми е това работата, но при имитацията на лечения във Вашия случай няма как да се сдържа.
А дали имате свински грип не мога да Ви кажа.
Не е необходимо изследване за това.
Добре е в даден момент, ако симптомите останат да Ви се направи и 12-канално ЕКГ, че да се види, как сърцето е понесло и понася инфекцията и нейните всевъзможни лечения.
Поздрави,
добре е в рамките на една публикация да описвате проблемите си, защото те са свързани.
В крайна сметка са правили посявка, чета в тази публикация, или не?
Този C-реактивен протеин се произвежда от черния дроб и когато се покачи обикновенно става дума за някаква инфекция, най-често локална такава и бронхитът би обяснил покачването на стойностите. Единната величина е до 10 мг/л и това се считат за нормални стойности. Тези стойности може да се различават в отделните лаборатории и затова да има разлики и трябва да се дават референтните стойности.
Стандартните изследвания при пулмонолог трябва да включват и методи, извън тези на д-р Куин за преслушване със слушалка, иначе не става дума за никакви "специални" изследвания.
По мое мнение не е имало нужда да се ходи на всички прегледи, ако само един от лекарите по веригата се е ангажирал с проблема. Рядко изказвам критика, защото не ми е това работата, но при имитацията на лечения във Вашия случай няма как да се сдържа.
А дали имате свински грип не мога да Ви кажа.
Не е необходимо изследване за това.
Добре е в даден момент, ако симптомите останат да Ви се направи и 12-канално ЕКГ, че да се види, как сърцето е понесло и понася инфекцията и нейните всевъзможни лечения.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”