незнам има ли някаква връзка със нещата,но на скоро дядо ми почина...отидохме на село за погребенитео...и от тогава някак си осещам една дразнеща болка в гърдите.....още в селската къща осещах един особен дизкомфорт-задушаваща болка в гърите и особен дизкомфорт в стомаха(преболедувал съм и гастрит)...като поизляза навън уж се поуправях и бях останал с впечателнието,че болките се пораждат от нещо в къщата.забравих да спомена,че през ония дни(преди една-две седмици) трябваше да се патува много и често получавах изтръпване на крайниците-след опутреба на сладки "изделия",в колата,в средата на ноща.
прекарахме коледа на село и след това се върнахме в града,където нямах уплаквания от подобни болки.
преди 2-3 дена към 8-9 часа говорих по телфона (не знам дали има нещо общо) около 40 минути-бях го пуснал на високоговорител-държах го ръката си все едно държа пърче шоколад

на другия ден се събудих-стомаха все още ме болеше-усещаше се и напрежение в гърдите... хапнах (едвам-едвам) и болката почти изчезна-отидох и личния си лекар и споделих проблема си-той каза,че става въпос за повишена киселинност-изписа ми лекарства.
болките в гърдите обаче така и не спряха-проявяват се най-често след ядена(вечеря-обяд) болката наподобява мусколна треска,но дишането е малко нарушено и се усеща болка в стомаха-веднага след появата на болките чувствам някаква отпадналост-болките продължават близо час...
усещам и някакво напрежение в бъбреците-не е болка,но не е и нищо(често ми се е случвало и на по-малка възраст,както и леки-пронизващи болки в сърцето,но лекарите казват,че това не е притеснително...)
та въпроса ми е опасни ли са тези болки или не са нищо сериозно???