Вътрешни паразити

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
sunshine__
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Вътрешни паразити

Postby sunshine__ » Sat Dec 12, 2009 6:56 pm

ptomoff
Site Admin

Postby ptomoff » Sat Dec 12, 2009 8:23 pm

Когато задавате въпрос за здравословен проблем, моля, споделете Вашите възраст, ръст, тегло, други заболявания и медикаменти, които приемате, дори да считате, че нямат отношение към въпроса Ви.

sunshine__

Postby sunshine__ » Sat Dec 12, 2009 9:26 pm

години:20 ръст:171 тегло:57кг ,никакви други заболявания нямам... освен всъщност ако като заболяване не приемем че имам леко изкривяване на гръбначния стълб.По тоя повод от месец пия и Nutrimax пак на Vision,но това не е лекарствен препарат.

ptomoff
Site Admin

Postby ptomoff » Sun Dec 13, 2009 3:56 pm

Да, Нутримакс са мултивитамини, а Детокс е котешки нокът. Антиокс не съм пил и не знам какво е. Все пак не е лошо да си направиш труда да препишеш съставките (дори помощните), защото всяка информация е от значение.

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sun Dec 27, 2009 6:44 am

Здравейте,

моето мнение е и си остава като препоръка да избягвате прием на витамини, при положение, че се храните “нормално’.

Знам ги и двата “бъркоча”.

Антиокс Ви дава от 100% до 108% от необходимите Ви за деня витамини С, Е и бета каротин, т.е. ако изпиете една чаша портокалов сок, вече имате 208% от необходимите Ви количества само на витамин С, а ако изядете една голяма пиперка вече имате 208% от витамин С и 200% от витамин В, да не говорим, че Вие се храните и с други неща и няма никакъв смисъл от това да приемате допълнително витамини, защото това, което правите е да ги предозирате системно, т.е. да натоварвате черния си дроб и бъбреците да ги обезвреждат и изпикават. Медицински смисъл няма в това, а фирмите водят медийна кампания от 30 години, че сте имали нужда от техните добавки, което не е вярно.

Даже напротив, доказано е, че хората, които редовно приемат витамини живеят с до 3% по-кратко от тези, които никога никакви витамини не приемат. Освен това, който приема витамини се разболява по-често от диабет, а който вече има диабет се влошава с 10%, ако приема витамини редовно.

Всекидневния прием на антиоксиданти намалява и резултатите, които можете да постигнете със спорт.

Профилактика с витамини няма, освен в някои случаи на опасност от заболяване, като скорбут, рахит и т.н.

Детокс бил със съдържание на неспецифичен имунен стимулатор с доказано действие при вирусни инфекции и не знам, дали Вие такава лекувате.

В случаи на паразити и двете добавки нямат смисъл.

Ако имате съмнение за някакви паразити, въпреки че пробите са отрицателни, то приемете максималната доза на лекарството против глисти от аптеката профилактично. В крайна сметка е ясно, че имате паразит, след като сте го видели и няма нужда пробата да е положителна.

Изписаното Ви лекарство Mebendazol е и по мое мнение правилно и трябва да го вземате максимално дълго време по листовка.

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”