имам проблем по време на полово сношение

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
evelina
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

имам проблем по време на полово сношение

Postby evelina » Mon Aug 24, 2009 1:23 am

Здарейте! Преди една седмица по време на полово сношение,точно преди да достигна до оргазъм изведнъж получих ужасна болка в главата,имах чувството че ще ми се пръсне главата,непоносима болка.Никога до сега не беше ми се случвало.След около 30мин. болката отихна.Сега всеки път така става.Не мога да си го обесня на какво се дължи.По птинцип съм с нормално кръвно:120/80,но от скоро кръвното ми достига:170/100,160/90.И се питам дали има някава връзка.От малка имам остра язва на дванайстопръстника и се лекувах,но от 3год. не пия никакви хапчета.75кг;165см;23год.

Rose Byrne

Postby Rose Byrne » Mon Aug 24, 2009 6:16 pm

evelina,
обърнете внимание на кръвното си налягане.Препоръчително е да го измерите поне в три различни дни при личния си лекар, като преди да бъде измерено ако сте вървяла пеша или сте изкачвала стъпала трябва да починете 10-15 минути. Ако лекарят ви измери артериално налягане над нормата, ще ви предпише терапия за първична хипертония.
Възможно е по време на половият акт кръвното да се повишава и от там да идва главоболието.

evelina

Postby evelina » Mon Aug 24, 2009 6:35 pm

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sun Aug 30, 2009 2:39 am

Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”