Възможно ли е да имам СПИН/HIV при отрицателен тест?

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
adobe
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Възможно ли е да имам СПИН/HIV при отрицателен тест?

Postby adobe » Fri Aug 14, 2009 7:11 pm

Здравейте!
Ужасно съм объркана и притеснена и имам нужда от вашата помощ/подкрепа.
Моята история е следната:
Преди 8 месеца се срещнах в чужбина с един мъж, имахме сексуален контакт (рисков), след което аз се върнах в България и продължих моя живот. Миналият месец ние се срещнахме отново, с идеята, че връзката ни се е задълбочила и има вероятност да премине в нов етап. Там усетих първите симптоми. Започна подуване на лимфните ми възли около врата, по дланите ми се появиха подкожни мехурчета, които са нещо нормално за мен след преминаването на зимния сезон. Аз реших, че това е настинка, заради горещото време в другата страна и студения микроклимат в стаята, както и студените напитки. След 10 дена прекарани заедно, отново без предпазни мерки(поради презумпция за евентуално съжителство заедно и без притеснения за здравето), аз се върнах в България. И тук започнаха моите мъки.

Вдигнах температура, над 39 градуса. Появи се нещо като цистит. Лекар ми предписа лекарства за това и витамини. След два дни се появиха обриви по гърдите, лицето и стъпалата ми. Мехурчетата от дланите ми се трансформираха в нещо като "спукани капилярчета". Загубих апетит. Приеха ме в болница - инфекциозно отделение. Появиха ми се ужасни гъбички по краката. Там, след изследвания за HIV, васерман, марсилска треска и какво ли още не, не можаха да дадат еднозначен отговор. В болницата аз спрях лекарствата, които лекарката ми изписа за "цистит"-а и той се задълбочи. Болките станаха ужасни. След консултации с кожни лекари и съмнения за сифилис?!, лечението ми, МОЖЕ БИ, беше променено и симптомите изчезнаха след 7 дена, обривите обаче не се повлияха. След седмица и те изчезнаха. Пукнатите капилярчета по дланите ми се обелиха и сега външни симптоми нямам. Температурата обаче присъства всяка вечер. Два дена нямах, до момента в който възобнових работният си процес. Сега тя е налице. Не е висока, стигам до 37.7, обикновено е до 37.4.

Миналата седмица направих отново изследване за HIV. 10 дена след изписването ми от болницата и 20 дена след сексуалния ми контакт. Днес отидох за резултатите и там поискаха да направя повторни. Ще получа резултат другата седмица.
Моля ви, дайте ми кураж и ми кажете за какво да съм готова.

Благодаря!

П.п. Пропуснах да спомена, че през месец юни, 6 месеца след първия ми контакт с този мъж, аз направих HIV тест и той беше негативен, оттам и моето доверчиво поведение впоследствие.

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sun Aug 16, 2009 7:43 am

А, той през тези 6 месеца в целибад (въздържание) ли е живял, се питам?

Не е вероятна ХИВ инфекция с тези симптоми. Изчакайте си изследванията. Направете си всички възможни посявки, натривки и култури, за да откриете причинителя и да го преборите целево.

Че би трябвало да преобмислите половото си поведение, може би няма нужда да споменавам.

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

adobe

Postby adobe » Sun Aug 16, 2009 7:47 am

За въздържанието не мога да кажа, но това сега не ме вълнува.

Важно е да знам, дали непременно факта, че искат повторен тест, значи, че първият е положителен и е наложителен втори, за да се отхвърли лабораторна грешка.

П.п. Относно сексуалното ми поведение... моля се единствено тази равносметка да не е твърде късно.

Благодаря!

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sun Aug 23, 2009 7:21 am

А трябва да Ви вълнува, защото това е основният фактор, определящ степента на опастност за Вас, а не някаква морална абстрактна величина.

Трябва даже 3 пъти да се проведе тестът и е стандартно.

Виждам, че сте си извадили заключенията и Ви пожелавам да нямате никога вече нужда "да се надявате", докато сте в невидение.

Като излязат резултатите, пишете отново.

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”