алергия към млякото
Moderators: Bulgaricus, fotografa
алергия към млякото
детето ми е на 1,5г. при захранването на 6м с плодово пюре получи за първи път разстройство.казаха че има алергия към лактозата и минахме на алл110 до март 2007 .през март , април май и юни прави перманентни разстройства и докторите казаха че има алергия към млякото. изследвахме кръв но резултатите бяха отрицателни.въпреки това минахме на алфаре и безглутенова диета , но 3 седмици бяхме добре и сега пак сме с разстройство.докторката каза че гърлото и ушите са възпалени и затова е така.пихме субметролин пооправихме се , но след 4 дни отново сме в същото положение.почна и да подкашля и ме е страх да не е алергична реакция. пробите от фецес са нормални , кравта е нормална , само левкоцитите са 10,7.постоянно сме на диета .вчера имаше 4воднисти изхождания,днес до момента нищо.а вчера е ял само ориз и царевин.вазможна ли е алергия и към царевица.докторката каза да пием креон и мезим форте но мен ме е страх такива лекарства да му дам без изследвания.може ли някой да ме насочи към добър лекар който има опит с такива алергии- не знам към кой да се обърна вече.
Return to “Форум имам проблем...”