Невралгия на троичения нерв в дясно -
Какво означава това?
Невралгия на троичения нерв
Moderators: Bulgaricus, fotografa
Една моя близка и поставиха такава диагноза. Невралгия на троичния лицев нерв значи, че сигурно има там някакво стесняване на дупката, през която минава нерва, или пък че той се е възпалил и затова му е отесняло. Общо взето доста гадна болка било. Също така и чувствителност към светлината. Моята близка ходи два месеца със слънчеви очила и навън и вкъщи, за да не я дразни светлината. После започнаха да й бият инжекции май с урбазон във венеца, или ако не урбазон някакво силно успокоително-упойка и постепенно се намаляваше дозата. Ходи и на скенер, но после, след като й взеха 200лв за скенера й казаха, че нервите не можело да се видят по никакъв начин
и че всъщност са й снимали главния мозък, за да видят дали там всичко е наред. Последното, което направи беше да си извади един кътник, който още преди 15години като ходила за него на зъболекар и от тогава и се получила тази болка, но после стихнала, след 10години пак се появила, после през две години и така. Два три месеца я боли супер много, и после с години нищо и няма. Сега да видим дали след като махна този зъб и й биха толкова успокоителни във венеца, че чак и посиня цялата скула и окото, ще се оправи вече. Това знам аз 

Return to “Форум имам проблем...”