варицела

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
гост
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

варицела

Postby гост » Wed May 23, 2007 2:53 pm

Като дете не съм боледувала от никакви шарки. Преди 5 години снаха ми се разболя от варицела и 20 дни треперех дали не съм се заразила, преди 2 години сина ми беше болен и пак същото, сега е болен съпруга ми и реших да си направя накрая изследвания дали имам имунитет. Днес ми излязоха следните резултати - Херпес Зостер Ig G - 765,1 lU/ml - положително и Херпес Зостер Ig М - 0,10 Index - отрицателно. Личната ми лекарка каза да не се притеснявам, че имам имунитет и не съм се заразила, но в един американски сайт четох, че когато Ig М е положително или нивата на Ig G са четири и повече пъти по големи от нормалните означава, че съм в инкубационен период. Моля някой да ми каже заразила ли съм се или не.

fotografa

Postby fotografa » Fri May 25, 2007 9:03 pm

Това няма как да Ви кажем. Ако не сте боледувала и сте била в контакт с най-голяма вероятност ще заболеете. Това, с което мога да ви успокоя е, че варицелата е невинно заболяване и почти всеки от нас я е изкарал. В зряла възраст е неприято, но изобщо не е повод за тревога.

Return to “Форум имам проблем...”