остра болка в корема , ниско под пъпа ?
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
- Joined: Sat Mar 31, 2012 9:12 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
остра болка в корема , ниско под пъпа ?
Здравейте , на 28 години съм , 168см. 60кг. доколкото ми е известно нямам някакви заболявания. Преди два дни около 1 час след вечеря започна да ме боли коремът ниско долу под пъпа , болката беше остра като бодежи и постоянна. Изпих един бусколизин , но нямаше никакъв ефект , търпях още около 5 часа , но болката не намаляваше , и реших да отида в бърза помощ защото беше 2.00 вечерта и нямаше как да потърся личната лекарка. В бърза помощ ме прегледаха измериха ми кръвното и ми направиха тест на урината , лекарката каза че в урината имало един два еретроцита , и ми постави диагноза цистит , постави ми инжекция мускулно за болката , и ми изписа "Нолицин" , и аулин ако продължи да ме боли. Болката отшумя след около 2 часа след инжекцията. Болката не се е появявала повече , засега пия антибиотика. Според вас може ли това да е цистит , и какво бихте ме посъветвали да правя от тук нататък ? Благодаря предварително за съветите...
-
Re: остра болка в корема , ниско под пъпа ?
Актуален ли е проблемът още?
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
- Joined: Sat Mar 31, 2012 9:12 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ами повече не съм имал болки , приключих с пиенето на антибиотика. Личната лекарка ми каза че може да е било заради песъчинка в пикучния мехур и да не се притеснявам.
-
Да, възможно е.
Поздрави, Bulgaricus
Return to “Форум имам проблем...”