Здравейте! Аз съм мъж на 25 години , 76кг, 186см. От две седмици се мажа с алдара крем за гинетални брадавици.
Минах през някои от страничните ефекти на продукта, като зачервяване на мястото, което мажа и малки мехурчета под кожата (говорим за мазане по главичката).
Мажа се събота, понеделник и сряда.
Сега се появиха някакви бели образования като пъпчици. Могат да се "измият" явно се пукат много лесно и след тях остава малки петна на, които личи, че няма кожа. Сега ми се появяват за 2-ри път. Два дена след мазане ми се появавят(точно преди да дойде време за следващо мазане).
Така като гледам листовката нещо подобно на това, което те описват, като пъпки приличащи на малки мишенки, но са съпроводени само със лек сърбеж и то не постоянен.
Някой имал ли е подобен ефект? Нормално ли е? Гледам, че списъка със страничните реакций е доста сериозен. В началото след 2-рото мазане имах симптоми на грип за около 24 часа, но отшумяха и не съм спирал мазането.
Нежелани ефекти "алдара крем"
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Re: Нежелани ефекти "алдара крем"
Тези симптоми са възможна странична реакция.
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
- Joined: Wed May 23, 2012 4:01 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Нямах възможност да пиша тези дни. Работата заприлича досущ на ето това.
http://www.dermnet.com/dn2/allJPG3/candida-penis-33.jpg
Нещата отиват към кандидоза явно. При мен не са толкова много и не е зачервена цялата главичка а само местата с "инфекцията". Смятам да използвам КЛОТРИМАЗОЛ крем 1%. В областа на брадавицата която остана няма да мажа.
Дайте съвет какво се приема орално.
С алдарата нищо не ми е предписано, а до колкото разбрах трябва и имуностимулатор.
Та.. да си купувам имуностимулатор или нещо от сорна на ФУНГОЛОН?
Доста гадно се получва. Кое да лекувам по напред. С алдарата съм на последна фаза(малко остана да изчистя брадавиците)
http://www.dermnet.com/dn2/allJPG3/candida-penis-33.jpg
Нещата отиват към кандидоза явно. При мен не са толкова много и не е зачервена цялата главичка а само местата с "инфекцията". Смятам да използвам КЛОТРИМАЗОЛ крем 1%. В областа на брадавицата която остана няма да мажа.
Дайте съвет какво се приема орално.
С алдарата нищо не ми е предписано, а до колкото разбрах трябва и имуностимулатор.
Та.. да си купувам имуностимулатор или нещо от сорна на ФУНГОЛОН?
Доста гадно се получва. Кое да лекувам по напред. С алдарата съм на последна фаза(малко остана да изчистя брадавиците)
-
- Joined: Wed May 23, 2012 4:01 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Аз изкарах почти една специализация
(в кръка на шегата)
Такам оказа се "баланит".
Сега дали причинителя е алдара крем, сапуна с който се мия или гъбички(кандидоза) не ми е ясно как да разбера.
Кажете как да го третирам тоя баланит? Крем за възтановяване на кожата или нещо ?

Такам оказа се "баланит".
Сега дали причинителя е алдара крем, сапуна с който се мия или гъбички(кандидоза) не ми е ясно как да разбера.
Кажете как да го третирам тоя баланит? Крем за възтановяване на кожата или нещо ?
-
Здравейте!
Трябва кожен лекар да Ви предпише терапия, ние нямаме лиценз за онлайн-терапии.
Баланит е възпаление на кожата на главичката на половия член. То най-често произлиза от недобра хигиена или нетретирана миоза. Предполагам обаче, че при Вас става дума по-скоро за страничен ефект от провежданото лечение.
Няма ефективни имуностимулатори, които да помогнат в този случай, независимо от рекламите в интернет. Няма смисъл да им вярвате.
В някои случаи е доказан ефект от котешки нокът, Uncaria tomentosa в доза три пъти по 400 мг на всеки 24 часа.
Трябва кожен лекар да Ви прегледа физически, за да прецени, дали да продължите другото лечение или да го прекратите и дали да го комбинирате с ново лечение.
При кожни проблеми винаги е добре, ако пациентът няма други проблеми и особено, ако няма бъбречни проблеми да приема по 300 мг бавнодействащо витамин С на всеки 24 часа в продължение на поне 3 месеца.
Поздрави,
Трябва кожен лекар да Ви предпише терапия, ние нямаме лиценз за онлайн-терапии.
Баланит е възпаление на кожата на главичката на половия член. То най-често произлиза от недобра хигиена или нетретирана миоза. Предполагам обаче, че при Вас става дума по-скоро за страничен ефект от провежданото лечение.
Няма ефективни имуностимулатори, които да помогнат в този случай, независимо от рекламите в интернет. Няма смисъл да им вярвате.
В някои случаи е доказан ефект от котешки нокът, Uncaria tomentosa в доза три пъти по 400 мг на всеки 24 часа.
Трябва кожен лекар да Ви прегледа физически, за да прецени, дали да продължите другото лечение или да го прекратите и дали да го комбинирате с ново лечение.
При кожни проблеми винаги е добре, ако пациентът няма други проблеми и особено, ако няма бъбречни проблеми да приема по 300 мг бавнодействащо витамин С на всеки 24 часа в продължение на поне 3 месеца.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Return to “Форум имам проблем...”