Болки при уриниране и кървене

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Flexi
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Болки при уриниране и кървене

Postby Flexi » Fri Feb 24, 2012 12:26 am

Здравейте!

На 28г съм от женски пол,тежа около 54-55кг и съм висока 168см.Проблема ми е следния, преди малко повече от година получих болки при уриниране с чуство като напъни и накрая на уринирането имах капки кръв.Отидох на лекар,видя ме на видеозон,след това и на скенер минах ,резултата беше цистит ,силно възпален пикучен мехур,само да отбележа, че от малка имам проблеми с бъбреците и цистита ми е хроничен.Та изписа ми АБ след приема ходих на вторичен преглед от който ми вкарва във пикочните пътища камера и ми гледа мехура ,каза, че стената ми е двойна и че имам малък проблем който малка част от урината се връща обтано в бъбрека ми, но проблема не е толкова голям за операция примерно,изписа ми хомеопатия продължение на 3месеца я пих(имената на АБ и хомеопатията не помня)Та с днешна дата от вчера съм със същият проблем :? уринирам често към края на уринирането със чуство за напъни и имам на хартията розови капки кръв,кръвта не е много по скоро усещането е неприяно .Имам също и малки съсирачета в урината това ме притесява още повече.Въпросът ми е какво да изисквам при прегледа с лекар?има ли вероятност да е някаква инфекция,бактериялна,гъбична?може ли да е нещо свързано с половата система(макар, че симптомите ми сочят друго)
Предварително огромно благодаря :D

Поздрави Нели!

Bulgaricus

Re: Болки при уриниране и кървене

Postby Bulgaricus » Wed Mar 07, 2012 11:31 pm

Здравейте!

Трябва да Ви направят микробиологично изследване на урината, преди да приемате антибиотик, за да се знае какво е най-доброто целево лечение.

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”