Рана на главичката на пениса.
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
- Joined: Fri Feb 10, 2012 9:28 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Рана на главичката на пениса.
Здравейте , на 21 години съм ,186 , 65 кг , нямам никакви други заболявания и не използвам никакви медикаменти.Преди около година ми се появи раничка на главичката на пениса ,която ме болеше само при полов акт . Скоро след това отидох при специалист ,предписаха ми някакъв крем , почувствах леко облекчение ,скоро след това болките започнаха отново ...Тогава отидох при уролог ,който ми изписа промивки с калиев перманганат ,от които също почувствах облекчение ,но за кратко .Преди като не правех c*кc раничката зарастваше до известна степен , но вече не е така.Сега вече ме боли и при пипане и при къпане .Ако може да ми помогнете ще ви бъда много благодарен .Ако е необходимо ще кача и снимки.
-
Re: Рана на главичката на пениса.
Да, пуснете ми снимка по имейл и напишете кое потребителско име имате.
Приемате ли някакви медикаменти. Ходите ли на спорт?
Приемате ли някакви медикаменти. Ходите ли на спорт?
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”