Мъж 32г. 90кг. 1.84
Здравей те, имам нужда от професионален съвет или поне някакви насоки за моите болежки.
Може ли да са признаци на алергия.
Смъдене и болка в сгъвките на кoлената отзад и на ръцете отпред пак на сгъвките.
Боцкане из цялото тяло и парене под мишниците.
Горене и зачервяване на ушите.
Силно напрежение и ускорен пулс.
Болезнена кожа при допир и свръх чувствителна.
Болки в сухожилията от горе на двете ръце (не винаги) между лакътя и китката от горната страна на ръката. Сутрин леко схванати и на двете ръце показалците. Като имам там настръхване на космите на ръцете. Някои път и настръхване на косата.
По някои път и парене в бедрата и на двата крака.
Различни са нещата някои път едно е изразено повече друг път друго.
Дерматологично никога не съм имал зачервяване или подуване.
Това са болежките които се появяват при мен., от близо две години от време на време.
Скоро беше много тежко. Ходил съм на изследвания за алергии още преди две години за първи път ходих и за други всякакви неща, и нищо.
Пиша тук защото съм правил изследвания и на лекар съм ходил и ми помагат хапчета за алергии намаляват признаците поне.
Днес ми е по слабо само леки периферни настръхвания и като леки бодежи.
С алергия го свързвам защото почети не ползвам парфюми , обострями се и от котка също, а нямам доказана алергия.
Смъденето на сгъвките е интересно, и го свързват с алергия. И сутрешното леко схващане на пръстите и подуване.
Преди когато ми се случи за първи път , всякакви изследвания правих и нищо ми нямаше.
Пак ще пусна. Много се бях притеснил да не е нещо лошо като МС но не е.
Имах котка.
Давах доста да ме дращи не винаги почиствах от косми добре. Мисля , че от там тръгна. Преди три години. Махнах котката но вече имах и непоносимост към парфюми. Освен , че леко ме засърбяваше носа почнаха да ме сърбят очите и да ми лепнат клепачите. А тогава дори и не предполагах. Имах и изразени болки в ставите и едно странно разпукване по ставите. Супер напрежение и ускорен пулс. Болка и смъдене по сгъвките на коляното и на ръцете. Мислех някаква инфекция, правих тестове за ревматуидни за хламидии и нищо и нищо. После почнах сам с хистаминаови препарати и те ми помогнаха.
Имам чувството че, нещо раздразва нервната система и то забавено , и след време имам ужасни реакции.Авто имунно. Но тестовете нищо не показват. И сега като погаля котка целият се разпукам.
За това и заглавието е такова , има забавени вътрешни алергии. Много странно.
И сега имах такъв пристъп пих хапове пих и нямаше полза голяма. Даже за вътрешни паразите съм се изследвал пак в нормата.
Поздрави и весели празници
Алергия или нещо друго?
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Re: Алергия или нещо друго?
Здравейте!
Мното нетипични симптоми имате. Трябва да задам и употчняващи въпроси.
1) Какви ТОЧНО кръвни изследвания са ВИ правени и кога? Правени ли са такива на имунглобулин Е и М по време на такова състояние?
2) Какви точно медикаменти приемате и колко време след кой медикамент имате подобрение? Приемате ли и други медикаменти?
3) Правена ли е посявка на под мишниците и на кожата, както и кръвна култура?
4) Ходите ли не спорт и приемате ли някакви хранителни добавки?
Поздрави,
Мното нетипични симптоми имате. Трябва да задам и употчняващи въпроси.
1) Какви ТОЧНО кръвни изследвания са ВИ правени и кога? Правени ли са такива на имунглобулин Е и М по време на такова състояние?
2) Какви точно медикаменти приемате и колко време след кой медикамент имате подобрение? Приемате ли и други медикаменти?
3) Правена ли е посявка на под мишниците и на кожата, както и кръвна култура?
4) Ходите ли не спорт и приемате ли някакви хранителни добавки?
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”