Здравейте
На 29 години съм и се обрязах преди седмица на 07.10 поради фимоза.Мисля,че е пълно обрязване,в момента конците са точно до ръба на главата на пениса.След операцията третирам мястото с йодасепт гел и бани с калиев перманганат.Според мен се възстановявам добре,но днес забелязах бяла слуз между конците и главата.Както споменах конците са в голяма близост до главичката и в повечето време са загърнати от останалата кожа,която в не еректирало състояние се забръща и покрива част от главичката.Трябва ли да ме притеснява появата на тази слуз?Аз я почистих внимателно докато правих банята с калиевия перманганат.Възнамерявам да започна и бани със тетра.Какви други продукти да ползвам освен йодасепт?Конците трябва да паднат сами-колко дена след операцията да очаквам да се случи това?А да третирам ли мястото на операцията с крем против белези когато паднат конците?
И още нещо което много ме вълнува-още преди да се обрежа ми се появиха малки,ситни бели пъпчици по ръба на главичката на пениса.Сега като съм обрязан дали ще изчезнат сами или трябва да ги лекувам с нещо?
След обрязване?
Moderators: Bulgaricus, fotografa
Re: След обрязване?
Когато задавате въпрос за здравословен проблем, моля, споделете Вашите възраст, ръст, тегло, други заболявания и медикаменти, които приемате.
Докторът, който Ви направи процедурата, не дава ли консултации?
Докторът, който Ви направи процедурата, не дава ли консултации?
Return to “Форум имам проблем...”