Здравейте
На 31 години съм. Направих си имунологични изследвания след мисет аборт в 7 г.с. По време на бремеността и доста време след кюретажа поддържах температура 37.1-37.3. Стойностите на имунологичните изследвания са в референтни граници, с изключение на Helper T cells (CD3+CD4+), които са 65% при референтни стойности 34-59 %. Препоръчаха ми следното лечение: Ideos 1т./дн., аспирин протект 1т./дн., Оксибор форте 1т./дн.и Омега 3 форте 1 т./дн. Възможно ли е завишението на хелперно/индусерните Т клетки да са довели до мисет аборта и как тяхното повишение би се отразило на следваща бременност? Колко време следва да приемам предписаните ми лекарства и следва ли да ги приемам по време на следваща бременност? На какво се дължи повишения брой на тези клетки (наследственост, придобити или се дължат на инфекция в организма) и следва ли да направя други изследвания въз основа на тези резултати? Възможна ли е промяна на резултата на изследванията след проведено лечение? Благодара.
Имунологични изследвания и хелперно/индусерните Т
Moderators: Bulgaricus, fotografa
Re: Имунологични изследвания и хелперно/индусерните Т
Когато задавате въпрос за здравословен проблем, моля, споделете Вашите възраст, ръст, тегло, други заболявания и медикаменти, които приемате.
-
- Joined: Fri Oct 14, 2011 11:10 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Имунологични изследвания и хелперно/индусерните Т
На 31 г. съм, 170 см., 70 г. Не приемам медикаменти и нямам заболявания
Return to “Форум имам проблем...”