Ентерококи по главичката на пениса

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
peio_25
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Ентерококи по главичката на пениса

Postby peio_25 » Tue May 24, 2011 11:48 am

Здравейте,

От около 4 години получавам зачервявания на кожата на пениса след c*кc (понякога дори и с презерватив) или даже след мастурбация! Инфекцията е доста гадна и изпитвам дискомфорт. Всеки път на изследването
glans penis излизат ЕНТЕРОКОКИ. В спермата и урината (слава богу) няма изолирани гадинки.
Пробвал съм поне 4-5 лекаря и почти цялата менделеева таблица антибиотици, а дори и хомеопатия цяла година, въпреки скептицизма ми. Един уролог ми беше казал, че ако се обрежа със сигурност ще се оправя и аз бих го направил ако е сигурно, но засега не съм се решил, просто не знам дали е 100% сигурно. До момента нищо не е помогнало окончателно, а инфекцията се появява през 2-3 месеца или и по-често, ако я намажа с крем Дактакорт тя отшумява бързо, но после бързо се и връща. Даже c*кc почти спрях да правя, защото псохически се скапах :-( Утре съм решил да ходя в кожната клиника при МА. Дано там поне да помогнат.
Моля, ако някой има някакво предложение за лечение ще му бъда много благодарен ако ми помогне.
Благодаря Ви предварително!

Bulgaricus

Re: Ентерококи по главичката на пениса

Postby Bulgaricus » Wed Jun 15, 2011 4:49 pm

Здравейте,

за да Ви отговоря трябва точните резултати и лечения досега да посочите.

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”