Болки във врата

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
viksyn
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Болки във врата

Postby viksyn » Fri Jan 21, 2011 12:24 pm

Здравейте, от около 1 седмица имам болка във врата от дясната част. Като си опъвам главата на ляво или говоря или пуша примерно ме боли. Аз съм на 20 години. Да не би да е симптом за грим, че те сега са под път и над път. Изкарах един миналата седмица с температура и болки в гърлото, но отмина.
Притеснява ме да не е подут лимфен възел.

ptomoff
Site Admin

Re: Болки във врата

Postby ptomoff » Wed Jan 26, 2011 10:46 pm

Когато задавате въпрос за здравословен проблем, моля, споделете Вашите възраст, ръст, тегло, други заболявания и медикаменти, които приемате.

danito678

Postby danito678 » Wed Mar 30, 2011 12:19 pm

Здравейте.На 23 г.,ръст 170см.,тегло -около 68кг.(незнам с точност).Нямам други заболявания и не приемам никакви медикаменти.Имам страшни болки във врата от тази сутрин.Събудих се със силна болка вследствие внезапно заъртане на главата.Около 5 минути се опитвах да стана ,но ми беше много трудно,защото много ме болеше.От тогава и ухото ми е заглъхнало и болката не отминава.Не мога да движа главата си въобще,болката е главно от дясната страна на врата.Незнам какво да предприема за успокояване на болката.Не се намирам в моя град,където е моят личен лекар,за да ми даде направление или някакви медикаменти.Намирам се в близост до една болница,но все още незнам дали да отида.Никога не ми се е случвало подобно нещо и затова съм притеснена.Моля ви за съвет какво да правя?

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Mon Apr 18, 2011 2:15 pm

Трябва да отидете на лекар.

Такива внезапни болки са много опасни.
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”