Извинете ме че не обърнах внимание на всички теми в форума/подобните/ може би има подобна но невидях до момента същата като тази в моя случай.
Та преди 4 дни някъде видях едно бяло петънце но не е точно петнце ами подобно на акне по лицето по "топчето" отлявата страна . Намира се точно където започва кожичката на топчетата близо до пенисът. Вчера докато се къпя забелязах че има и от дясната страна вече около 7-8 подобни приличат на акне по лицето се едно, се едно са за стискане такива бели по лицето които стават подобни малки, но не мога да разбера откакво може да са се получили някакви идеи какво може да бъде това ? не ми приличат на обърнат косъм или нещо подобно макар че съм имал.Намират се на сгъфката между тялото и там където започва пенисът /другите няколко/. Може ли да е от запотявания в тази област кдето се сгъва попринцип точно на гънката между тялото и пенисът видях че има по малки и незабележими и към долната част на пенисът и бръснане се чудя... на 23 години съм. Предпазвам се при полов акт.
Бели петънца по пенисът
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Re: Бели петънца по пенисът
Здравейте,
оисаната от Вас симптоматика е много често срещана.
Предпазването при полов акт не предпазва от гъбична и от бактериална инфекция, а евентуално само от вируса на ХИВ.
Т.е. е възможно да сте се заразили, дори и ако сте се предпазвали с презерватив.
От друга страна с повишаването на температурите, появата на някои зеленчуци и т.н. са нормални сезонни алергии и спарвания, точно в тази област.
За да се разбере за какво става дума е необходима проба и посявка, всичко друго е спекулация.
Поздрави,
Булгарикус
оисаната от Вас симптоматика е много често срещана.
Предпазването при полов акт не предпазва от гъбична и от бактериална инфекция, а евентуално само от вируса на ХИВ.
Т.е. е възможно да сте се заразили, дори и ако сте се предпазвали с презерватив.
От друга страна с повишаването на температурите, появата на някои зеленчуци и т.н. са нормални сезонни алергии и спарвания, точно в тази област.
За да се разбере за какво става дума е необходима проба и посявка, всичко друго е спекулация.
Поздрави,
Булгарикус
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
- Joined: Tue Apr 20, 2010 9:52 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Бели петънца по пенисът
благодаря ви.
Return to “Форум имам проблем...”