Кръвотечение при c*кc

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
malenna
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Кръвотечение при c*кc

Postby malenna » Tue Apr 20, 2010 9:25 am

Здравейте , не мисля , че теглото и други подобни са от особено значение за въпроса ми , но все пак - 28г , 47кг, 160см.
Имам следния проблем. През последните 8-10 години съм правила c*кc само с жени (преди това съм имала полов контакт и с мъже). Сега правих c*кc с партньора си (мъж) , но се появи проблем. Обилно прокървих. Кръвотечението спря за около 5-7мин максимум , но все пак съм притеснена на какво се дължи. Не ме е наранил или нещо такова. Моля , ако някой има идея каква може да е причината да сподели. (не че няма да отида на лекар , но до тогава)

Благодаря предварително!

Bulgaricus

Re: Кръвотечение при c*кc

Postby Bulgaricus » Sat Apr 24, 2010 3:11 pm

Здравейте,

външната повърност на женската полова система е “предвидена” така, че да издържа на търкания и да се възстановява бързо. Това става с отделяне на повърхностия епител и заместването му с нов такъв. Тези клетки са като клетките на пикочния мехур и са най-често делящите се клетки на организма.

Кървенето при първи полов акт или след много дълго време, без полов акт често произлиза от “конфронтирането” на този епител с условия, които за него са нови – търкане и натиск. Епителът над богато кръвоснабдените с много капиляри стени на органите на жената става издръжлив, само когато бива конфронтиран с фактори, които го принуждават да е по-еластичен и по “здрав”.

В крайна сметка сексът дългосрочно е такъв фактор и ще премине от самосебе си проблемът.

Тук обаче е необходима консултация с гинеколог, за да се изключи разкъсване или злокачествено заболяване, причинило кървенето.

Поздрави,
Булгарикус
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”