Здравейте,
Наскоро на приятелката ми й откриха Стрептококи и затова си пуснах и аз изследвания (които съм приложил), от които като резултат излиза "Резултат: S.EPIDERMIDIS ОСКЪДНО". Аз самия (млад мъж на 31г. ~ 65кг. ~174см. в момента без никакви оплаквания и симптоми) ще се консултирам и с лекар разбира се, но предвид личния ми (понякога горчив) опит бих искал да чуя и вашето второ мнение, което ако трябва да съм честен ще е по-ценно за мен.
Сега както се досещате виждайки този резултат аз веднага започнах да се ровя в интернет (и то не за да се самолекувам, а за да се образовам) и общо взето наред с другите неща разбрах, че подобни инфекции, болести и т.н. са много упорити и трябва много адекватно и системно лечение. От изследването виждам една камара антибиотици, които ако правилно се ориентирам почти всички ще действат. Въпросът ми е кой от тях бихте препоръчали, отделно дали трябва някакъв крем и въобще ще се радвам на всякакви допълнения, уточнения и предложения.
Предварително благодаря!
"Резултат: S.EPIDERMIDIS ОСКЪДНО"
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
- Joined: Wed Apr 14, 2010 7:07 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
"Резултат: S.EPIDERMIDIS ОСКЪДНО"
- Attachments
-
- Untitled-1.gif
- Резултати от изследвания
- (14.82 KiB) Downloaded 259 times
-
- Joined: Wed Apr 14, 2010 7:07 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: "Резултат: S.EPIDERMIDIS ОСКЪДНО"
Ходих днес до личната си лекарка, разказах й подробно, показах й изследванията ... честно казано стори ми се доста несигурна и ненаясно с казуса ми ... пусна ми направление за инфекционист и спомена, че лечението със стафилококов анатоксин е по-добро от антибиотиците ... спомена и за някаква лаборатория Анаста ООД, която произвежда такава ваксина - "Анаста" ...
Ще се радвам на Вашето мнение, защото както казах може и личната ми лекарка да е права и това, което прави да е адекватно, но личното ми усещане буди някакви съмнения
Предварително благодаря!
Ще се радвам на Вашето мнение, защото както казах може и личната ми лекарка да е права и това, което прави да е адекватно, но личното ми усещане буди някакви съмнения
Предварително благодаря!
Return to “Форум имам проблем...”