миналата година невролог ми предписа атаракс, обясни ми че от стрес ме боли глава и трябва да се отпусна и да намаля работата. тогава бях на 30 години. смятам се за здрав, рядко боледувам. дори настинка ме лови през година. та. този атаракс го пих 1 седмица (1/2 сутрин, 1/2 вечер), но го спрях понеже ме оспиваше много и ми беше трудно да работя. но главоболието се върна и продължих още 1 седмица. скоро след това установих че имам проблем с либидото и ерекцията. лекарите ме убедиха че е от стреса. отне ми 6 месеца за да се възстановя до приемливо състояние и още толкова, за да се докарам до състоянието което смятам за нормално за себе си. и след една година пак същите симптоми. имах още останали хапчета атаракс, реших да пробвам как ще ми подействат. на втория ден усетих същия отрицателен ефект върху либидото и ерекцията и ги спрях. реших че ще нямам проблем да ми се пръсне главата, но ерекцията не си я давам. за голям късмет състоянието ми се подобрява. използвам други хапчета за глава и гледам да почивам повече. +валериан.
забелязах че сарженора има добро влияние върху ерекцията (това е заради аргинина вътре). имах нужда да остана буден по-дълго време и изпих две ампули през деня и една привечер и тогава дяволът се събуди за нов живот

бягането също ми помогна. сигурно заради раздвижването на кръвта в таза, нямам идея?!
успех на всички, и дано не ви се налага да стигате до подобни "лекарства".