Здравейте искам да ви попитам ако някои може да ми каже.
Значи от преди седмица някаде почнах да получавам предимно вечер но понякога и през деня "прескачане" на сърцето момче на 22 години 188 см 85кг пушач съм пъща средно по кутия на ден понякога и по малко други заболявания нямам .Преди няколко месеца получих сърцебиене и тогава ходих на кардиолог правиха ми ЕКГ и изследване на кръвта сичко бе6е нормално само пулса ускорен 90 и отгоре и още е така тогава ми изписаха да пия АТЕНОЛОЛ 2 x половинка сутрин и вечер вече не го пия но ме притеснява това "прескачане" ако може някои да каже на какво може да се дължи това и ако трябжа някжо друго изследване да се прави.А също така пих 15 дена АНАФРАНИЛ и ДЕАНКСИТ.
"прескачане" на сърцето
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Rose Byrne
- Joined: Mon Aug 24, 2009 6:08 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Rose Byrne
- Joined: Mon Aug 24, 2009 6:08 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Return to “Форум имам проблем...”