белене на пръсти

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ралица цветко
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

белене на пръсти

Postby ралица цветко » Sat May 09, 2009 3:45 pm

Имам проблем с кожата на пръстите ми. Преди около 1 месец имах обрив от малки пъпчици на дланите и на ходилата, ходих в бърза помощ и го отдадоха на алергия към яйца или месо, която никога преди не съм имала и в момента също нямам такава.както и да е. Предписаха ми кремове и алергозан и ми мина, но сега ж момента имам проблем отново пръстите на ръцете ми се белят и са много сухи, също така от водата ми се сбабичасват пръстите на ръцете. Дори да измия пет чиний и вече са се сбръчкали. Това от липса на витамини ли е или какво? Незнам какво става, попринцип ж менюто ми са включени много плодове, зеленчуци и белтъчини. От около две седмици не ям месо, незнам възможно ли е това да е проблема.

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sun May 10, 2009 3:41 am

Здравейте,

изводът Ви за алергията не е медицински верен.

Във всеки един момент можете да реагирате алергично към всичко, включително и към неща, които винаги сте консумирали и използвали.

Възможно е да е ставало дума за алергия, особено щом глюкокортикоидът е помогнал.

Чинии може да се наложи да миете с кухненски ръкавици, докато Ви премине състоянието, което е страничен ефект на лечението. Няма ефект, без страничен ефект.

Можете да използвате кремове за ръце през това време.

Беленето на кожата може и да е недостиг на протеин или на нервна основа. За съжаление са н известни много малко параметри, за да предположим за какво става дума.

За кожата можете да приемате бета каротини.

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”