белене на пръсти
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
ралица цветко
- Joined: Sat May 09, 2009 3:32 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
белене на пръсти
Имам проблем с кожата на пръстите ми. Преди около 1 месец имах обрив от малки пъпчици на дланите и на ходилата, ходих в бърза помощ и го отдадоха на алергия към яйца или месо, която никога преди не съм имала и в момента също нямам такава.както и да е. Предписаха ми кремове и алергозан и ми мина, но сега ж момента имам проблем отново пръстите на ръцете ми се белят и са много сухи, също така от водата ми се сбабичасват пръстите на ръцете. Дори да измия пет чиний и вече са се сбръчкали. Това от липса на витамини ли е или какво? Незнам какво става, попринцип ж менюто ми са включени много плодове, зеленчуци и белтъчини. От около две седмици не ям месо, незнам възможно ли е това да е проблема.
-
Bulgaricus
Здравейте,
изводът Ви за алергията не е медицински верен.
Във всеки един момент можете да реагирате алергично към всичко, включително и към неща, които винаги сте консумирали и използвали.
Възможно е да е ставало дума за алергия, особено щом глюкокортикоидът е помогнал.
Чинии може да се наложи да миете с кухненски ръкавици, докато Ви премине състоянието, което е страничен ефект на лечението. Няма ефект, без страничен ефект.
Можете да използвате кремове за ръце през това време.
Беленето на кожата може и да е недостиг на протеин или на нервна основа. За съжаление са н известни много малко параметри, за да предположим за какво става дума.
За кожата можете да приемате бета каротини.
Поздрави,
изводът Ви за алергията не е медицински верен.
Във всеки един момент можете да реагирате алергично към всичко, включително и към неща, които винаги сте консумирали и използвали.
Възможно е да е ставало дума за алергия, особено щом глюкокортикоидът е помогнал.
Чинии може да се наложи да миете с кухненски ръкавици, докато Ви премине състоянието, което е страничен ефект на лечението. Няма ефект, без страничен ефект.
Можете да използвате кремове за ръце през това време.
Беленето на кожата може и да е недостиг на протеин или на нервна основа. За съжаление са н известни много малко параметри, за да предположим за какво става дума.
За кожата можете да приемате бета каротини.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”