Здравейте,
От седмица някъде предимно нощем започва силен сърбеж по самите тестиси, след което следва зачервяване...имам чуството че целите тестиси са в малки пъпчици, може и да си представям само, но през деня не усещам нищо. Спазвам добра хигиена. От какво може да е? И евентуално при какъв лекар може да се отиде ако е нещо по сериозно.
Сърбеж по самите тестиси?
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Здравейте,
не, не се мажете с тоя крем.
Може да има различни причини. Често такива симптоми се появяват след бръснене, при изпотяване или при повишена влажност. Ако не е алергия, най-честата причина са гъбички. Но това трябва лекар да го реши.
Поздрави,
не, не се мажете с тоя крем.
Може да има различни причини. Често такива симптоми се появяват след бръснене, при изпотяване или при повишена влажност. Ако не е алергия, най-честата причина са гъбички. Но това трябва лекар да го реши.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
- Joined: Wed Apr 08, 2009 11:38 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
При кожен лекар ли трябва да отида или уролог? По принцип си бях взел тия дни направление за кожен, защото на средният пръст на лявата ръка ми се беше появило такова като лишей, след известно време стана червено, но не го сметнах за сериозно. Преди 2-3 дни забелязах, че по ствола на половият член имам такива малки петанца все едно се бели кожата. Може от пръста на ръката да се е предало ако е нещо като гъбички. Та утре като говоря с лекаря за пръста дали мога да му покажа и за проблемите по тестисите и половият член? Или трябва да се доверя на уролог?
-
Дерматологът се занимава с кожата, а урологът с функцията. Трябва да кожен лекар да отидете. Вероятно става дума за гъбички.
Поздрави, Bulgaricus
-
- Joined: Wed Apr 08, 2009 11:38 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Лекарят ми каза че имам екзема и ми предписа крем за сутин, за вечер и сапун Iwostin. Имената на кремовете не мога да ги прочета на бележката като ги взема мога да кажа какви са. Каза ми да мажа вечерния до изчерпване, а дневния да го продължавам постоянно.
дано да се оправи, че е много неприятно такива петна по половия член... 

-
Много хубаво Ви е казал лекарят, че имате обрив. Тази информация обаче Ви бе известна и преди посещението при него. Това кожен лекар ли бе или личен? Като купите кремовете, пишете какви са.
Поздрави, Bulgaricus
-
Поздрави, Bulgaricus
-
- Joined: Fri Mar 30, 2012 3:45 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Сърбеж по самите тестиси?
Здравейте, ще бъда много благодарен ако помогнете с някаква информация.
Имам много подобни симптоми. Вечер преди заспиване усещам дискомфорт в тестисите, а денем рядко сърбеж. Другото, което е, усещам от време на време леки спазми в корема, но не знам дали не е на психическа основа, защото никога до сега не съм ловил интимна болест, а приятелката ми(първа интимна партньорка в живота) има "цистит на медения месец" според гинеколога й. Като цяло симптомите са много слаби за да мога да ги класифицирам дори, като болест.
23 г., 178 см, други заболявания и медикаменти няма.
Имам много подобни симптоми. Вечер преди заспиване усещам дискомфорт в тестисите, а денем рядко сърбеж. Другото, което е, усещам от време на време леки спазми в корема, но не знам дали не е на психическа основа, защото никога до сега не съм ловил интимна болест, а приятелката ми(първа интимна партньорка в живота) има "цистит на медения месец" според гинеколога й. Като цяло симптомите са много слаби за да мога да ги класифицирам дори, като болест.
23 г., 178 см, други заболявания и медикаменти няма.
-
Здравейте!
Ако имате сърбеж има три вариянта: гибички-бактерии-алергия.
Само, след като се види мястото може да се каже какво е и дали има мужда от натривка и миктобиологично изследване.
Поздрави,
Ако имате сърбеж има три вариянта: гибички-бактерии-алергия.
Само, след като се види мястото може да се каже какво е и дали има мужда от натривка и миктобиологично изследване.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
-
Здравейте!
Получих Ви личното съобщение.
Нямаме възможност да отговаряме бързо. "Тежест" е най-често хирургично оплакване, свързано с херния. "Най-често" означава "не във всички случаи" и затова трябва да се изследва при уролог или андролог.
Сърбежите по тези области от тялото са свързани или с паразити, или с гъбички, но понякога и с бактерии. Понякога те са и неврологично причинени, ако има дадено нервно раздразнение. Пак няма как да се каже, без физически преглед.
Инфекциите болят. Обикновено се прави посявка и се чака резултат. Съветвам Ви така и Вие да направите от кожата натривка и уринна посявка и да пишете пак какво е излязло.
Поздрави,
Получих Ви личното съобщение.
Нямаме възможност да отговаряме бързо. "Тежест" е най-често хирургично оплакване, свързано с херния. "Най-често" означава "не във всички случаи" и затова трябва да се изследва при уролог или андролог.
Сърбежите по тези области от тялото са свързани или с паразити, или с гъбички, но понякога и с бактерии. Понякога те са и неврологично причинени, ако има дадено нервно раздразнение. Пак няма как да се каже, без физически преглед.
Инфекциите болят. Обикновено се прави посявка и се чака резултат. Съветвам Ви така и Вие да направите от кожата натривка и уринна посявка и да пишете пак какво е излязло.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Return to “Форум имам проблем...”